2777
2789

اعتماد کردم خونه و ماشینم و بنامشون زدم چون قرار بود از ایران برم نمیتونستم مالی بنامم داشته باشم

قرار شد اگر برگشتم برگردونن بهم چون قطعی نبود برگشتم یا موندنم در خارج از کشور نفروختم ک اگر برگشتم خونه و ماشین داشته باشم

طلاهامم خونه بود برداشتن😔

یعنی الان برگشتی و بهت نمیدن؟ 

ستد به اسمشون زدی؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر و مادرمم فوت شدن و من کسی و ندارم تمام سرمایه و دارو ندارم همینا بود که به بدبختی جمع کردم

ازم پول میخوان تا اموال خودمو به خودم برگردونم خیلی ناراحتم مگه برادر در حق خواهر اینکارو میکنه مگه میشه من گفتم برادرمه مالمو ک نمیخورن ولی دارن میخورن😔

با خودشون نمیگن پدر مادر نداره ما باید پشتش باشیم تازه کمکش کنیم چطور راضی میشن مال منو بخورن

ارثیه مم بالا کشیدن

هر چی خرجشون کردم خرج خانواده م کردن میگن وظیفه ت بوده

برادرای دوستامو میبینم حسرت میخورم که چقدر خوبن چقدر خواهرشونو دوست دارن

من جز محبت کاری نکردم همیشه هرچیزی برای خودم خواستم قبلش برای اونا خواستم راضی نمیشدم من چیزی داشته باشم اونا نداشته باشن اخرشم گفتن تو بدی تو حسودی دلم اتیش گرفت

پدر و مادرمم فوت شدن و من کسی و ندارم تمام سرمایه و دارو ندارم همینا بود که به بدبختی جمع کردم ازم ...

زناشون چطور آدمهایی هستن باهاشون تنهایی صحبت کن بگو این مال دیگریه به شما وفا نمیکنه من راضی نیستم و تا آخر عمرم حلال نمیکنم شما از این پول خیری نمی بینید 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چرا نمیشه چیزی به نامت باشه یعنی این همه ادم میرن همچیزشون میفروشن.  ولی یکی از اشنایان ما رفته ...

اگر بخوای ترک تابعیت کنی و تابعیت کشور دیگه ای بگیری نمیتونی تو ایران چیزی بنام خودت داشته باشی مخصوصا ملک

قانونشه

مگه اینکه بری اقامت بگیری ولی ترک تابعیت نکنی تابعیت ایران و داشته باشی

اگر بعدا بفهمن بدون تشریفات رفتی بازم میفروشن و شرایط برگشت ب تابعیت قبلی سخته

من الان میخواستم بفروشم اموالمو چون قصد برگشت ندارم گفتم بفروشم سرمایه مو ببرم ک اومدم دیدم اینطوری میگن ازم پول میخوان تا نصف اموالمو بهم بدن فکر کن پول بدی تا مال خودتو اونم نصفشو بگیری😔

میخواستی پناهنده بشی ؟! 

نه تابعیت کشور مقصد و‌ تحصیل کردم چون برای کار من باید تابعیت کشور مقصد و داشته باشم

و اگر بدون تشریفات قانونی تابعیت جدید تحصیل کنی و از ایران بری ن تنها اموالتو میفروشه دولت بلکه برگشتن ب تابعیت ایرانی اگر ی روزی بخوای برگردی خیلی سخت میشه

زناشون چطور آدمهایی هستن باهاشون تنهایی صحبت کن بگو این مال دیگریه به شما وفا نمیکنه من راضی نیستم و ...

زن ندارن

من انقدر خرج اینا کردم با اینکه دختر بودم اخرشم آدم بدیم بهشون میگن از من چه بدی دیدین میگم اینهمه من خرجتون کردم همین سرمایه مم ازم میخوایین میگن وظیفه ت بوده 😔

یادم میاد ک ی کفش میخواستم برای خودم بخرم دیدم برادرم نداره کفشی ک دوست نداشتمو نخریدم گفتم اول اون بخره پول دادم بعد ک خودم رفتم بخرم فروخته شده بود

این کمترینش بود یادم میاد ک مادر پدرم فوت کردن اوایلش زندگی یکم سخت شد غذا درست میکردم مرغ و گوشتشو خودم نمیخوردم میدادم اونا بخورن من با اب مرغ برنج میخوردم گاهی نون با اب مرغ یا گوشت 

هرچی فکر میکنم من هیچوقت راضی نشدم خار تو دستشون بره چطوری اینکارو در حقم کردن

زن ندارن من انقدر خرج اینا کردم با اینکه دختر بودم اخرشم آدم بدیم بهشون میگن از من چه بدی دیدین میگ ...

غصه نخور عزیزم حق داری می دونم در حقت نامردی کردن بزرگتری رو نمیشناسی وساطت کنه باهاشون صحبت کنه؟ 

کی گفته نمیشد ؟؟

نمیشه قانونا خارجیا ملک غیرمنقول فقط ی خونه میتونن داشته باشن تو ایران ولی ایرانی که ترک تابعیت میکنه تابعیت کشور دیگه رو تحصیل میکنه نمیتونه همونم داشته باشه اگر ارثم بهش برسه باید انتقال بده یا بفروشه وگرنه دولت میفروشه

ارثم بهم رسیده یه خونس با این حساب همه میگن برو حقتو بگیر اواره شن اونا ک نمیتونن حقتو بدن پولم ندارن جایی بخرن خونه ولی بازم با تمام نامردی ک در حقم کردن دلم نمیاد😔

الان دارن تو سهم من رندگی میکنن با خیال راحت اموال خودمم بهم نمیدن 

باورم نمیشه برادر بتونه هزار تومن از پول خواهری و بخوره که تنهاس و پدر و مادرم پشتش نیست با خودشونم نمیگن مال اینو بگیریم نداشته باشه زندگی کنه چی به سرش میاد دختر تنها😔

فقط فکر منافع و پول برای خودشونن حتی به قیمت بدبختی و اواری من😔اطرافیانمم میگن باورمون نمیشه چطوری میتونن 

فکرشم نمیکردم یه روز با من اینکارو کنن کسایی که حاضر بودم جونمم براشون بدم و همیشه اول برای اونا همه چی خواستم بعد برای خودم چقدر همه جا از خودم زدم بخاطر اونا 

وقتی میگن تو حسودی راضی نمیشی ما ب جایی برسیم آتیش میگیرم من ک از خودم زدم برای موفقیت شما چطوری راضی نمیشم مگه شما با پول من باید ب جایی برسین 

😔