2777
2789

بچها من دهمی  تجربی هستم..تست میرنم آزمون قلمچی هم میدم..شما دهم بودید چیکار میکردید که نتیجش هم دیدید یا اگه بر می گشتید  چیکار میکردید؟؟

من همش ترازم پایینه درصد هام به چهل هم نمی رسم😭دلسرد شدم

👩🏻‍⚕️👩🏻👩🏻‍⚕️ لطفاً برای رسیدن به هدفم برام دعا کنید...منم امیدوارم هرکس برام دعا کرد به اون چیزی که میخواد برسهه

من که هیچ کاری نکردم تو همین درسام موندم آفرین به همتت

اصلا به درصدایه الانت نگا نکن مهم کنکوره دلسردم نشو 

بگو ببینم اگه الان درصدا پایین باشه بهتره یا تو کنکور پایین بزنی؟

آرزوی موفقیت برای هممون🙂💚

من که هیچ کاری نکردم تو همین درسام موندم آفرین به همتت اصلا به درصدایه الانت نگا نکن مهم کنکوره دلس ...

درست میگید 🙏💖  

امیدوارم به هدفت برسی

👩🏻‍⚕️👩🏻👩🏻‍⚕️ لطفاً برای رسیدن به هدفم برام دعا کنید...منم امیدوارم هرکس برام دعا کرد به اون چیزی که میخواد برسهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا استرس نداشته باش دهم خیلی سال عجیبیه چون ورود تو به متوسطه ی دومه،ترازت اگر روی ۵۵۰۰ باشه عالیه چون به چشم دیدم کسی که دهم این تراز رو داشت یازدهم شد ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰.اصلا استرس نداشته باش و اولویتت این باشه که روش درست خوندن مناسب خودت رو پیداکنی و حتی اگه در طول سال کتاب تستت تموم نشد فکرتو درگیر نکن تابستون وقت هست برای این کارا .

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا
اصلا استرس نداشته باش دهم خیلی سال عجیبیه چون ورود تو به متوسطه ی دومه،ترازت اگر روی ۵۵۰۰ باشه عالیه ...

👍 متاسفانه خودما خیلی مقایسه میکنم

همچنین خودت منم دهمم😂اما تستا رو می‌خوام از تابستون شروع کنم به دورانه مدرسم لطمه نزنه

💖🥰

اما به نظرم حتی شده کمم بزن

من خودم زیست اگه تست نزنم نمی فهمم

چون تست که بزنی مطلبم خوب درک می‌کنی

👍 متاسفانه خودما خیلی مقایسه میکنم

درکت می کنم منم دهم بودم و این شرایط رو گذراندم اما ازت خواهش میکنم فقط به خودت و آینده و هدف قشنگت فکر کن تو قطعا موفق میشی شک نکن

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا
درکت می کنم منم دهم بودم و این شرایط رو گذراندم اما ازت خواهش میکنم فقط به خودت و آینده و هدف قشنگت ...

خیلی ممنون 💫😍 لطف داری امیدوارم تو هم به همه اهداف زندگیت برسی

خیلی ممنون 💫😍 لطف داری امیدوارم تو هم به همه اهداف زندگیت برسی

مرسی ازت،اگرم در مورد برنامه ریزی سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی♡ فیزیک و ریاضیم یه چیزایی یادمه هنوز😁

حتما

به نظرتون روزی چند تست حداقل خوبه بزنم؟

من فیزیکم ضعیفه چیکار کنم؟تستم میزنم اما مسئله جدید میبینم قاطی میکنم

درکت می کنم منم دهم بودم و این شرایط رو گذراندم اما ازت خواهش میکنم فقط به خودت و آینده و هدف قشنگت ...

..پیامم ریپلای نشد

حتما به نظرتون روزی چند تست حداقل خوبه بزنم؟ من فیزیکم ضعیفه چیکار کنم؟تستم میزنم اما مسئله ...

سعی کن مثل روتین هر روز از هر اختصاصی یا حداقل هر اختصاصی ای که ضعیف هستی ده تست بزنی

در کل برای پایه(دهم و یازدهم)روزی ۵۰ تست کفایت میکنه اگر بیشتر باشه که چه بهتر

برای فیزیک تست خیلیی خیلییی زیاد کار کن و از هرجایی که پیدا کردی تست بزن

سعی کن مثل روتین هر روز از هر اختصاصی یا حداقل هر اختصاصی ای که ضعیف هستی ده تست بزنی در کل برای پا ...

ممنون 👍

ممنون 👍

برای فیزیک تدریس خوب خیلی مهمه اگه فکر میکنی مشکل از اینه ویدئو آموزشی نگاه کن حتما