2777
2789
عنوان

چی شد که اینجوری شد؟

85 بازدید | 15 پست

بچه ها انگار خواب میبینم. من خیییییلی امید و آرزو داشتم ولی با این اوضاع و قیمتها حتی کوچکترین آرزوهام هم دیگه محال شده. من خیلی افسرده و عصبی شدم اصلا حال روحیم خوب نیست خیلی استرس و اضطراب آینده رو گرفتم خیلی میترسم. انگار تو خواب و بیداری ام. باورم نمیشه که همه چیز انقدر سریع داره نابود میشه. داشتیم پول پس انداز میکردیم خونه و ماشین بخریم چقدر آرزوها داشتیم. شماهم همینطوری شدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انگار رو هوا معلقیم .تا ده روز پیش با صدتومن میشد یه پراید پیدا کرد.الان نمیشه .حساب کرده بودم تا عید یکی بخرم.الان محال شد🥲

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
من الان خونه و ماشین که هیچی پولمون تا آخر ماه نمیکشه برای خرج زندگی

من الان تو کرایه خونه موندم قبض اب مونده تا میام به خودم بیام اخر ماه شده فقط دارم هر چی پول بدست میاد به کرایه خونه و قبض ها و ... میدم دیگه خسته شدم میدونم چی میگی بنده خدا مامان مو حتی نمی تونم ببرم بیرون یه چیز بخرم براش حالم از این زندگی بهم میخوره

اره انگار رو هوا معلقیم .تا ده روز پیش با صدتومن میشد یه پراید پیدا کرد.الان نمیشه .حساب کرده بودم ت ...

شما چطور با این موضوع کنار اومدین؟ من خیییلی شرایط روحیم بد شده خیلی عصبی شدم

شما چطور با این موضوع کنار اومدین؟ من خیییلی شرایط روحیم بد شده خیلی عصبی شدم

کنار نیومدم عصبی میشم روزیروز.هم اوضاع زندگیم داغونه هم وضع مملکت.انقداضطراب دارم که سعی میکنم حواسمو‌پرت کنم چاره ای نیس.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
من الان تو کرایه خونه موندم قبض اب مونده تا میام به خودم بیام اخر ماه شده فقط دارم هر چی پول بدست می ...

من روحیمو کامل باختم. امروز فقط نگاه به دوتا دخترام میکردم و گریه میکردم. آخه این دوتا طفل معصوم چه گناهی کرده بودن که باید تو این خراب شده به دنیا میومدن؟ چه آینده ای دارن؟ خدایا خودت به دادمون برس

کنار نیومدم عصبی میشم روزیروز.هم اوضاع زندگیم داغونه هم وضع مملکت.انقداضطراب دارم که سعی میکنم حواسم ...

عزیزم انشاالله خدا بهت سلامتی بده. آخه مشکل اینجاست که پولی هم واسه رفتن به مشاور و روانشناس نداریم. خدا خودش کمکمون کنه. آمین

من روحیمو کامل باختم. امروز فقط نگاه به دوتا دخترام میکردم و گریه میکردم. آخه این دوتا طفل معصوم چه ...

نمیخوام نا امیدت کنم ولی دیگه باید خود مردم به خودمون بیایم و از این وضعیت خلاص شیم وگرنه همین هست که هست دیگه درست نمیشه امروز دادشم میگه دقت کردی فقط یه چیز میخوریم سیر شیم 

عزیزم انشاالله خدا بهت سلامتی بده. آخه مشکل اینجاست که پولی هم واسه رفتن به مشاور و روانشناس نداریم. ...

آمین