2777
2789
عنوان

حال خرابه ...... بحث با نامزدم

252 بازدید | 9 پست

2 سال و خورده ای نامزدم . نامزدم فامیله  . نامزدم وقتی عصبی میشه میخواد به من چیزی بگه مثلا میگه مثل مامانش فلان کارو میکنه . سر همه چی عصبی میشه سرم داد میزنه خیلی عصبیه بهش میگم رفتارتو درست کن عوض نمیشه . نمیدونم باهاش باید چیکار کنم .دیشب یه بحثی شد از دیشب کارم شده گریه دیگه از دستش خسته شدم 

بدون عشق ازدواج کردیم نه زیاد باهم درباره ی موضوع های مختلف صحبت میکنیم نه زیاد ابراز احساسات میکنه . خستم واقعا دیگه دیشب خسته شدم از کاراش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی رو بگم عزیزم رفتار هیچکس تغییر نمیکنه مخصوصا عصبانیت و پرخاشگری):

اگر رفتارش برات عادی شد باهاش ادامه بده در غیر اینصورت امیدت به اصلاح شدنش زیر ۱۰ درصد باشه

ای وای بر این صبر بی صدای ما…

ببین من ۲۰ سال اشتباه تو رو کردم با فرق اینکه شوهر من تو نامزدی اخلاقش عالی بود ولی بعد ازدواج ۳۶۰ درجه عوض شد و من اشتباه کردم جدا نشدم بچه هامم بدبخت  کردم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
ببین من ۲۰ سال اشتباه تو رو کردم با فرق اینکه شوهر من تو نامزدی اخلاقش عالی بود ولی بعد ازدواج ۳۶۰ د ...

حالم خوب نیست جوابتونو کلی میدم بچه ها . میترسم بخدا میترسم از بعد از طلاق از اینکه چه بلایی سرم بیاد 

میخوام خوب باشم بهترینمو براش میزارم ولی بحث که میکنیم پیش قدم نمیشه . نمیدونم دودلم . میترسم از طلاق از حرفتی بعدش از سرنوشتم . با پدر و مادرمم راحت نیستم که همه چیو بگم همه ی دردارو میریزم تو خودم .19 سالمه 

میخوام خوب باشم بهترینمو براش میزارم ولی بحث که میکنیم پیش قدم نمیشه . نمیدونم دودلم . میترسم از طلا ...

مبدونم چی میگی من ۲۰ سال ازدواج کردم و اگه برگردم عقب هرگز بخاطر دیگران زندگیم خراب نمیکنم .بچه دار نمیشدم به خودت فکر کن حرفام یادت بمونه من آینده توام

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد