2777
2789

رفتم امروز چسپ مژه خریدم اینو داد

الان ب مژه مصنوعی زدم تا گزاشتم رو مژم یک سوزش عجیب داد بدو بدو رفتم با آب ولرم شستم چشمم بهم چسپیده بود

حالا بگین این واقعا چسپ مژه هس یا نه؟؟

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ندیدی روش نوشته چسب ناخن؟؟؟؟؟ 

برو دکتر

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

عزیزم این‌چسب ناخنه،قویه،اگر بزور از مژه ت جداش کنی،مژه هات کنده میشه،پد با میسلار واتر یا اب گرم خیس کن،بزار رومژه هات اروم نگه دار،تا بمرور جدابشه

هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .