2777
2789
وای نیلو دقیقا مثه من،تازه من از خانوادم دورم این بچه همش زیر دست و پام میپیچه
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم همینطور بود. و تنها علتش همین بود که می دید نمیتونه حرف بزنه جیغ میزد. فقط آرامش کمک میکنه اوضاع بهتر بشه. نذار توی موقعیتهایی قرار بکیره که حوصله ش سر بره و بخواد با جیغ زدن توجهت رو به خوذش جلب کنه. کارتونهای موزیکال و شعر و ترانه در حد روزی نیم ساعت هم خوبه. تپی بغلت بگیر براش کتاب کودک ورق بزن و با زبون قابل فهم قصه کتاب رو خیلی کوتاه براش تعریف کن و عکساشو نشونش بده.
LilySlim Weight charts
یه کابینت رو براش خالی کن توش اسباببازی بریز تا 18ماهگی وضع همینه اضطراب جدایی دارن بچه ها خیلی ببخشید دختر من 18ماهشه مرم دستشویی مجبورم اونو هم یا با خودم ببرم یا در دستشویی رو بازنگه دارم بهش توجه بیشتری کن وقتی خوابه کارهات و انجام بده
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اره صبحا که گرسنشه هم خیلی بدتر جیغ میزنه میگم اول صبحانه ی اونو بدم بعد خودم اون که خورد خودم میرم بخورم دوباره جیییییغ تا پشیمون شم گرسنه بشینم جفتش
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد