2777
2789
پسر من خیلی بداخلاق شده بود وقتی آز داد فهمیدم آهنش کمه،دکتر گفت یکی از علتهای بداخلاقی جیغ بجه ها کمبود آهن
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببریش تو اشپزخونه دورشم اسباب بازی بریزی و براش شعرم بخونی،منم همینه اوضاعم با این تفاوت که بیشتر غذا برا خودمونو از بیرون میگیریم،برا اونم تا وقت گر میاد میپزم سریع
توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
از صدای خودش خوشش میاد. یه جوری لذت می بره از کارش. باید حواسشو پرت کنی..حالا هرجور شده.. دختر منم همینطور بود.تو گوشهام پنبه میذاشتم..تا هشت تا خونه صداش میرفت...جیگر فوضول من.
ONLY. GOD.
بله یکسالگی باید بده،متاسفانه منم همش فکر کردم بخاطر دندوناشه،قطره آهن اصلا نمیخورد
کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
برام مقدور نیست زیاد از بیرون بگیرم تو اشپخونه میبرم کمی بازی میکنه بعد میره دور وسایل خطرناک از گاز میخواد بیاد بالا یا دوشاخه لباسشوییو میزاره تو دهنش یا صندلیو میکشه تو اسپزخونه کنترلش خیلی سخته
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
فقط مواقعی که کار داری بذار،باز خوبه میشینه پسر من اصلا علاقه ای به تی وی نداره