2777
2789
عنوان

مشکلم با آپدیت جدید ایسنتاگرام

127 بازدید | 15 پست

نخندینا 😅😅 

دیگه نمیتونم ریپلای های یک کامنت رو ببینم 

چطوری میشه دیدشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آپدیت کردم چند وقت پیش از اکانتم اومد ببرون،البته دوره ای بود که اینستاگرام ایرانی ها رو از اینستاگرام داشت مینداخت بیرون با،تلاش زیاد تونستم دوباره یه پیج دیگ خالی واسه خودم آورد الان زدم، آپ استور دیدم تایپک جدید اومده میترسم دوباره اونجوری شه نمیدونم چیکار کنم آپدیت کنم یا ن😄

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
من آپدیت کردم چند وقت پیش از اکانتم اومد ببرون،البته دوره ای بود که اینستاگرام ایرانی ها رو از اینست ...

اگه مشکل نداری آپدیت نکن 

یکم جدید شده ظاهرش ولی نمی‌دونم واقعا دیگه نمیشه ریپلای بقیه رو دید یا من بلد نیستم 

اگه مشکل نداری آپدیت نکن  یکم جدید شده ظاهرش ولی نمی‌دونم واقعا دیگه نمیشه ریپلای بقیه رو دید ...

منم نمیاد معمولا یه کامنت میبینی نزدیک هزار نفر به بالا لایک می‌کنند خب ریپلی میکنن دیگ نمیاد واسم حالا عیب،نداره مهم،نیست ط ریپلی چی میگن ط اینستا من کامنت های پست ها رو خیلی کم میخونم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
بابا همون قند شکن، انقدر زیر زبونمونو نکش الان نی نی یار ظاهر میشه رو سر هر دومون😂😂😂

من نخریدم ، همین رایگان ها که با سلام صلوات وصل میشه 

حالا بگو اگه میدانی😁😁

من نخریدم ، همین رایگان ها که با سلام صلوات وصل میشه  حالا بگو اگه میدانی😁😁

شاید مشکل خود اینستاس. همون آپدیت نسخه قبلی رو انجام بده. 

تو این هاگیر واگیر توام میخوای بشینی ریپلای بخونی . همون برات میاد برو سجده شکر بجا بیار😂😂😂 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾