2777
2789
عنوان

شب تولدمه ولی خیلی دلم گرفته

252 بازدید | 16 پست

فردا روز تولدمه خیلی دلم گرفته😥 تا حالا به جز خواهرم که پیشمه دیگه کسی تبریک نگفت

شوهرم شهر دیگه سر کاره حقوقشونم هنوز ندادن البته ماه قبل خودش گفت اگه اشکالی نداره تولدت رو بعد تاریخ خودش بگیریم تا حقوقم رو بدن منم موافقت کردم ولی الان پشیمونم کاش شرایط درست میشد که تو همین تاریخ پیش هم بودیم😪 پارسال یه جشن دونفره گرفتیم انقدر بهم خوش گذشت که فرداش یه لحظه لبخند از رو لبم جمع نمیشد هیییع☹

مامانم اینا که مطمئنم یادشون نیست کاش حداقل تو این شب میموندن پیشمون که تنها نباشیم 

اصلا انگار غم عالم رو ریختن تو دلم نمیدونم شاید چون نزدیک پریودمه اینجوری افکار ناراحت کننده دارم😪

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلممممم تولدت پیشا پیش مبارک ایشالا تولد ۱۲۰سالگیت ایشالا به هرچی میخوای برسی 

بهترین ها برات رقم بخورههه 🌈💫😘♥️

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

تولدت مبارک  مهم نیس که بعدا با شوهرت جشن بگیر زنگ نزد تبریک بگه؟

ممنون عزیزم 

خودمم قبلش میگفتم قبل و بعد تاریخ اصلی مهم نیست ولی نمیدونم چرا الان انقدر غمگینم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تن خودت و شوهرت سالم باشه  فکرشو نکن  اونم داره برا شما زحمت میکشه

زنده باشی عزیزم فقط خدا کنه بتونم تحمل کنم به اون حسم رو نگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی امشب چه خبره مگه؟ اوه فکر کنم طلوع یک خورشید قشنگ! شایدم تولد یک  ستاره تو آسمون؟ شایدم بهترین اتفاق زندگیه چند نفر؟! وشاید ها... 

تولدت کلی مبارک عزیز دلم بهترین ها سهم قلب قشنگت ❤️❤️

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
عزیز دلممممم تولدت پیشا پیش مبارک ایشالا تولد ۱۲۰سالگیت ایشالا به هرچی میخوای برسی  بهترین ها ...

مرسی عزیزم از دعای خوبت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معموما آدما روز تولدشون غمگین  ناراحت نباش فک کنم عادیه

خداکنه زودتر بگذره کاش حداقل کسی دور و برم بودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی امشب چه خبره مگه؟ اوه فکر کنم طلوع یک خورشید قشنگ! شایدم تولد یک  ستاره تو آسمون؟ شایدم ب ...

مرسی عزیزدلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40