2777
2789

سلام دوست جونیام میگم ذکر یونسیه خیلی مجربه برای رفغ گرفتاری ورفع هم وغم و... و.... و

خلاصه همه جوره مجرب هست میگم نظرتون چیه شرکت کنیم تا به اون عدد خاص ذکر یونسیه برسیم وان شاالله به لطف خدا واسم اعظمش که تنها پیش خودش محفوظه مراد دلمون را همگی بگیریم.... دوستان عزیزم میدونم همه مون گرفتاریم بیاین همگی بریم وازذات اقدس خداوند متعال کمک بخوایم وشک نکنیم که دراجابت که به فرموده خودش ادعونی استجب لکم..... 

برم نت ببینم عدد خاص ذکر یونسیه چه تعداد هست 

یاعلی خودمم الان شروع میکنم

«در شگفتم از کسی که‌ اندوه دارد چگونه به این آیه قرآن پناه نمی برد!

«لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنینَ»

یا ارحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من دقيقا ختم اين ذكرو گذاشتم اگه ميخواي بخوني به اين حالتي كه توضيح دادم توي تاپيكم بخون الهي حاجتروا باشي 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9993876/براورده-شدن-حاجات-بسيار-مهم?page=1

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

لایک لطفا

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
عزيزم من دقيقا ختم اين ذكرو گذاشتم اگه ميخواي بخوني به اين حالتي كه توضيح دادم توي تاپيكم بخون الهي ...

چشم عزیزم شرکت میکنم چون هدف نهایی همگیون گشایش کارهامون وحاجت روایی هست حالا این تاپیک یل اون تاپیک فرقی نداره چون هدفمون درنهایت اینه که گرفتاریها برطرف بشه حوائج مون به خیر برآورده بشه وانشالله درراس همه آرزوها مون تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هست اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج