2777
2789
عنوان

یه صدایی تو حیاط اومد😨🙁

326 بازدید | 26 پست

اول صدای پریدن اومد بعدش صدای برداشتن آهن 

خیلی میترسم الان هم اومدم آشپز خونه تا مامانم برسه

ظهور مولامون خیلی نزدیکه و چقدر خوبه که با گناهانمون اشک امام زمانمون رو در نیاریم و چقدر خوبه که ی زره مهربون تر از دیروز باشیم:) من افتخار میکنم ب دختری ک چادرش تو سختی ها باهاشه،به مادری که امنیت به خاطر دعاشه،به کشوری که قطره قطره خون من فداشه❤بارالها جرعت مارا سر سامان بده        انقلابا مشق هوشیاری ب فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده...❤چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم من محال است که آن را ز سرم بردارم♥️عشق یعنی لافتی الی علی عشق یعنی رهبرم سید علی ♥️سید علی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ♥️در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای ،میشوم میثم تمار به دارم بزنید...ما ملت شهادتیم،  ما ملت امام حسینیم 🖤حاج قاسم هنوز هم زنده است.... 🖤حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی حرفامو میخونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤 کپی از ملوسکتونم۱ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت کجاست گلم

الان تو راهه

ظهور مولامون خیلی نزدیکه و چقدر خوبه که با گناهانمون اشک امام زمانمون رو در نیاریم و چقدر خوبه که ی زره مهربون تر از دیروز باشیم:) من افتخار میکنم ب دختری ک چادرش تو سختی ها باهاشه،به مادری که امنیت به خاطر دعاشه،به کشوری که قطره قطره خون من فداشه❤بارالها جرعت مارا سر سامان بده        انقلابا مشق هوشیاری ب فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده...❤چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم من محال است که آن را ز سرم بردارم♥️عشق یعنی لافتی الی علی عشق یعنی رهبرم سید علی ♥️سید علی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ♥️در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای ،میشوم میثم تمار به دارم بزنید...ما ملت شهادتیم،  ما ملت امام حسینیم 🖤حاج قاسم هنوز هم زنده است.... 🖤حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی حرفامو میخونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤 کپی از ملوسکتونم۱ 

شاید گربه ای چیزی باشه آخه یه بارم برای من پیش اومد فهمیدم گربست 😂

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 
جنه نگران نباش

اها پس چیز مهمی نیس

چیزی شاید گربس

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
شاید گربه ای چیزی باشه آخه یه بارم برای من پیش اومد فهمیدم گربست 😂

نمیدونم شاید همه درارو بستم چاقو به دیت تو آشپزخونه ام

من جات بودم  گوشیمو میذاشتم کنارم  میرفتم دور ترین نقطه خونه  حتی تو حیاط نگاه هم نمیکردم  دست خودمم نیستا😂

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش