2777
2789
عنوان

سمپاشی خونه برای سوسک

4472 بازدید | 35 پست

خانوما ما چند وقت سوسک ریز داریم تو خونه امون 

چندتا سم مثل کامن تارومار ی سم پودریم گرفتیم اب ریختیم توش زدیم دیشب رفتیم بیرون از خونه ام ولی ازوقتی اومدیم خودم حساسیت دارم خیلی اذیت شدم الان شوهرم میخواد زنگ بزنه سمپاش بیاد هزینه اشم ۳۵۰میگیرن ضمانت ی ساله ام کردن بنظرتون سمای دیگه رو امتحان کنم یا زنگ بزنم بیان

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

سمپاش بیار عزیزم. ما هزار مدل سم رو استفاده کردیم فایده نداشت. آخرش سمپاش آوردیم الان یکساله خداروشک ...

شما کجا هستین ؟

الان ب ی نفر دیگه زنگ زدم میگه نانو میزنم که ریشه کن شه۸۰۰میگیرم🥺

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوسک ریز این سم ها بهش اثر نمیکنه

به مغازه های لوازم کشاورزی و باغبونی بگو سم سوسک ریز کابینتی یا سوسک آلمانی می خوام. ساشه های کوچولو مارک گرین لیف یا گرین ریور میده قیمتی هم نداره من دو سال پیش دونه ای 5 گرفتم بستگی به بزرگی آشپزخونه ات داره چندتا بگیر جاهایی که میرن بزن مخصوصا بالای کابینت ها فقط مواظب باش دست بچه یا حیوون خونگی بهش نرسه

همون شب اول که بزنی از فرداش دیگه فقط سوسک مرده جمع میکنی زنده شونو نمیبینی و منو دعای خیر میکنی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
شما کجا هستین ؟ الان ب ی نفر دیگه زنگ زدم میگه نانو میزنم که ریشه کن شه۸۰۰میگیرم🥺

ما کرجیم. پارسال 250دادیم از همینایی که یکساله ضمانت میدن. چند مدل سم پودریه خودشون قاطی میکنن میریزن جاهای مهم و کابینتای خونه. فقط اون سم پودری رو هیچوقت جمع نکن همونجوری بزار بمونه

شما کجا هستین ؟ الان ب ی نفر دیگه زنگ زدم میگه نانو میزنم که ریشه کن شه۸۰۰میگیرم🥺

منم از این سوسکا داشتم الان ۶ماهه از خمیر سوسک کش میزارم تقریبا ریشه کن شدن میگم تقریبا چون کل مجتمع سوسک دارن از خونه همسایه میاد اما تا ازین خمیر میخورن کدر میشن میمیرن.اینم امتحان کن البته اگه بچه کوچیک نداری چون ممکنه دست بزنه یا بخوره

قيمت خوب گفته 

ب اينا ك شركت هستن بسپاريد

ولي نبايد تا يكي دو روز بعدش خونه باشيد 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من کامن میزدم هر ماه هم تمدید میکردم تا کم شد سمپاشی نکردم ببینم چه جوریه 

کامنم زدم ی شیشه خالی کردم نشد اصلا

کامنم زدم ی شیشه خالی کردم نشد اصلا

این همه تاحالا هزینه کردی هیچی. کلی هم میخوای هزینه سمپاشی بدی. یه 10 تومنم قبلش بده اینی که من میگم استفاده کن بد نمیبینی!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
این همه تاحالا هزینه کردی هیچی. کلی هم میخوای هزینه سمپاشی بدی. یه 10 تومنم قبلش بده اینی که من میگم ...

اتفاقا ب همسرم گفتم بره بخره اگه امروز وقت کنه حتما میره

قيمت خوب گفته  ب اينا ك شركت هستن بسپاريد ولي نبايد تا يكي دو روز بعدش خونه باشيد

اخه گفتن که ایرادی نداره

سمپاش بیار عزیزم. ما هزار مدل سم رو استفاده کردیم فایده نداشت. آخرش سمپاش آوردیم الان یکساله خداروشک ...

شما ازین گرین لیف هم خریدید؟

این همه تاحالا هزینه کردی هیچی. کلی هم میخوای هزینه سمپاشی بدی. یه 10 تومنم قبلش بده اینی که من میگم ...

بعد چند روز کلا از بین رفتن