2777
2789

من این ماه قرص و امپول دور ناف استفاده کردم  قرار بود ای یو ای انجام بدم روز ۱۳ پروید رفتم سونو گف خیلی فولیکول بالغ داری بالای ۵ تا و ای یو ای رو کنسل کرد و گف احتمالا خودت باردار بشی، من همون شب درد شدید تخمدان راست داشتم و متوجه شدم برای تخمک گذاری هست ،بعد از ۲۴ ساعت درد نوک سینه گرفتم با دل درد پرویدی الان روز ۱۹ پری هستم بازم نوک سینم درد داره و دل دردم یکم کمتر شده ،درحالی که همیشه یه هفته مونده به پریودم سینه دردم شروع می‌شد اونم نکش نه خود سینم  درد میکرد ولی این ماه نوک سینم از فردای تخمک گذاری درد گرفته 

میتونم امیدوار باشم برای بارداری؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که بارداری. دیگه چه علائمی داری؟ معمولا ترشحات رنگش شیری رنگ میشه اوایل بارداری

راستش علایمم دل دردم از دوروز قبل کمتر شده  مثلا روزی چند بار احساس میکنم که پریودم و دل درد دارم اما نوک سینم همچنان حساسه 

ترشحات سفید رنگم بعضی وقتا دارم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
راستش علایمم دل دردم از دوروز قبل کمتر شده  مثلا روزی چند بار احساس میکنم که پریودم و دل درد دا ...

پس احتمالا بارداری عزیزم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
پس احتمالا بارداری عزیزم

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

انشالله 🙏🙏😭

پس احتمالا بارداری عزیزم

شما بارداری ؟