2777
2789
عنوان

بچه ها چرا تلگرام کد نمیده؟؟

554 بازدید | 9 پست

سلام.

بچه ها تلگرامم کد نمیده چرا؟

ف ی لتر شکن هم که ف ی لتر شده.

چیکار کنم کد بیاد؟؟؟

کسی راهی سراغ نداره کد بیاد؟؟

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

تلگرام باید ب روز باشه +ف شکن برای ورود 

میگه حسش نمیاد...حسش نمیاد ورزش کنم ،کتاب بخونم ،مدیتیشن کنم ،به خودم برسم ،کار کنم ، درس بخونم، بیرون برم .  خب معلومه که حسش نمیاد!! مگه آسونه که حسش بیاد ؟ یعنی کلا میخوای به بطالت بگذرونی که حسش بیاد؟ خب بشین تا بیاد. نمیاد دوست من نمیاد. گاهی وقتا آدم باید خودشو مجبور به استارت یه کار کنه باید خودشو مجبور به پا شدن و دوباره ایستادن بکنه . اصلا فرق آدمای ضعیف و قوی همینه . اصلا درمان افسردگی و اضطراب همینه . باید خودتو مجبور کنی پاشی و استارت یه کاریو بزنی . نگو نمیتونم . نبستنت به تخت و مجبورت نکردن صبح تا شب توی سوشال مدیا باشی و بخوری و بخوابی که ... بهانه نیار پاشو برای یکبار توی زندگیتم که شده خودتو مجبور به انجام یه کاری کنی نتیجش صد از اینی که هستی بهتره حالت خوب میشه بهت قول میدم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به روز هستش عزیزم  فی لتر هم خب قطعه الان.

پوتیتو وی .پ .ان وصله 

ی لحظه برای کد دان کن بعدش دیگ با پرو .کسی ادامه بده 

میگه حسش نمیاد...حسش نمیاد ورزش کنم ،کتاب بخونم ،مدیتیشن کنم ،به خودم برسم ،کار کنم ، درس بخونم، بیرون برم .  خب معلومه که حسش نمیاد!! مگه آسونه که حسش بیاد ؟ یعنی کلا میخوای به بطالت بگذرونی که حسش بیاد؟ خب بشین تا بیاد. نمیاد دوست من نمیاد. گاهی وقتا آدم باید خودشو مجبور به استارت یه کار کنه باید خودشو مجبور به پا شدن و دوباره ایستادن بکنه . اصلا فرق آدمای ضعیف و قوی همینه . اصلا درمان افسردگی و اضطراب همینه . باید خودتو مجبور کنی پاشی و استارت یه کاریو بزنی . نگو نمیتونم . نبستنت به تخت و مجبورت نکردن صبح تا شب توی سوشال مدیا باشی و بخوری و بخوابی که ... بهانه نیار پاشو برای یکبار توی زندگیتم که شده خودتو مجبور به انجام یه کاری کنی نتیجش صد از اینی که هستی بهتره حالت خوب میشه بهت قول میدم:)
این مشکل منم بود  روی پیامک کد نمی‌داد روی تماس زدم کد را گرفتم  در حالی که فیلر شکنم وص ...

اول زنگ میزنه عزیزم بعد کد رو میفرسته روی خط.

بعضی وقتا هم خودکار قبلا کد رو وارد میکرد و فعال میشد.

الآن نمیشه اصلا

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
hook وی...پی...ان دانلود کن موقعیت کره جنوبی رو بزن بعد دوباره امتحان کن اونموقع کد میاد 

این بدرد نمیخوره برای من که داغون بود 

خیلی وقت درگیر این لامصبا بودم هیچ کدوم فایده نکرد همه اپ هارو پاک کردم

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
اول زنگ میزنه عزیزم بعد کد رو میفرسته روی خط. بعضی وقتا هم خودکار قبلا کد رو وارد میکرد و فعال میشد ...

من چند وقت پیش تلگرام میخواستم نصب کنم به این مشکل خوردم دو ساعت طول کشید تا وارد بشم بعدشم دیدم فیلرشکنا وصل نمیشن پاکش کردم 

و من یتق الله یجعل له مخرجا