2777
2789
عنوان

چه عجیب

198 بازدید | 14 پست

سلام به همه,داشتم به شوهرم میگفتم بعضی خانواده ها ازاینکه عروسشون دختر دارمیشه ناراحتن مگه نسل اینا هنوز منقرض نشده،شوهرم گفت والا نسل اونایی که میگن زنت حامله نمیشه طلاقش بده هنوز پابرجاست چه برسه به این 

گفتم :حالا اون که آره منم اگر بچه دار نشم مامانت میگفت بیا برات زن بگیرم 

گفت اتفاقا دیروز خالم بهم گفت این زن حامله نمیشه ولش کن برو یه زن دیگه بگیر که برات بچه بیاره 

خالش نمیدونه من چند وقته به لطف خدا حامله م 

ولی بخاطر حرفش واقعا دلم شکست 

چه راحت زندگی هارو داغون می‌کنن ،حالاتصور کنین به جای یک نفر چندنفر زیرگوش شوهرت بخونن که زنت فلان ….اون موقع مرد نسبت به زن وزندگیش سرد میشه واینم میشه باعث خیلی ازبهانه گیری ها

خدایا به حق همین روز ان شاالله هیچ زنی نیش وکنایه مادرنشدن رو نشنوه ان شاالله همه خانمایی که دوست دارن مادربشن رو امیدوار کنی ودامنشون رو سبز 

وای چقدر خالهه ،خاله خرسه بودهههههههه

واقعا از دوست نادان باید فرار کرد،مثلا خیرخواهی کرده خیر سرش؟دیوانه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای چقدر خالهه ،خاله خرسه بودهههههههه واقعا از دوست نادان باید فرار کرد،مثلا خیرخواهی کرده خیر سرش؟ ...

دفعه پیش جلوی همه اومده دست میزنه به شکمم که ببینه حامله ام یانه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفعه پیش جلوی همه اومده دست میزنه به شکمم که ببینه حامله ام یانه 

سونوگرافی سرخودش خراب بووووود😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

جاری من 18 سال بچه دار نشد والا خانواده ی بسیار باکلاس شوهرم چیزی بهش نگفتن...ما بودیم با اردنگی پرتمون کرده بودن بیرون...ان شاءالله که این خاله ی شوهرت دختر داشته باشه اینی که میگه سر دخترش بیاد که گفت...خدا اگر این دنیا جواب دل شکسته ی تو رو نده اون دنیا انتقام سختی میگیره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
جاری من 18 سال بچه دار نشد والا خانواده ی بسیار باکلاس شوهرم چیزی بهش نگفتن...ما بودیم با اردنگی پرت ...

دخترش ۳تابچه داره 

ولی واقعا دلم شکست وموقع تایپیک نوشتن اشک ریختم 

این گ. و. ه خوریا به خانواده شوهرتم نیومده، چه برسه به خالش!

من مادر شوهرم یه مدت گیر داده بود واسه اینکه برای بچه اقدام کنیم! یعنی اگر یه مدت دیگه ادامه میداد به حرفاش، یه جووووری زیرآبشو پیش پدر شوهرم میزدم که زندگیش بره رو هوا، تا ذهنش بجای بچه دار شدن من، مشغولِ زندگی خودش بشه!

عضو گروه قرمز....... تاریخ شروع 1401/10/13....وزن اولیه 103.... وزن فعلی 103......هدف اول 90...... هدف دوم 75........ هدف سوم 65 و هدف نهایی 58....... برای رسیدن به هدف نهاییم برام دعا کنید، منم تلاش خودمو همه جوره میکنم
دخترش ۳تابچه داره  ولی واقعا دلم شکست وموقع تایپیک نوشتن اشک ریختم

همین یه دونه...هر جور هست خدا جوابشو بده...منم دلم خیلی شکست اما خب انگار که خبری نیست...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
این گ. و. ه خوریا به خانواده شوهرتم نیومده، چه برسه به خالش! من مادر شوهرم یه مدت گیر داده بود واسه ...

مشکل اینه همه تو زندگی بقیه دخالت می‌کنن قضاوت میکنن و حکم میدن 

بعدشم گردن نمیگیرن 😎

همین یه دونه...هر جور هست خدا جوابشو بده...منم دلم خیلی شکست اما خب انگار که خبری نیست...

تو این مدت اکرکسی هم دلم روشکسته بعدش میگم خدایا بخشیدمش 

بالاخره همه مشکلات دارن نمیخوام منم یه مشکلی اضافه کنم 

همش میگم عیب نداره خدایا میبخشمش ولی اون دنیا حقم رو می‌خوام 

مشکل اینه همه تو زندگی بقیه دخالت می‌کنن قضاوت میکنن و حکم میدن  بعدشم گردن نمیگیرن 😎

واسه من جالبیش اینجا بود که خانواده خودم میگفتن بچه نیار، مادر شوهرم میگفت بیار!   زمان بچه دار شدنمونو هم باید دیگران تعیین کنن!

درد من بیشتر این بود که شوهرم اعتیاد داشت و با وجود علاقه به بچه دار شدن، مجبور بودم قید بچه رو بزنم تا زمانی که شوهرم درمان بشه! وقتی مادرشوهرم حرف از بچه میزد دلم میخواست دهنشو جر بدم! خصوصا که جلوی شوهرم هیچی نمیگفت ولی اعصاب منو خورد میکرد! منم میذاشتم کف دست شوهرم!

عضو گروه قرمز....... تاریخ شروع 1401/10/13....وزن اولیه 103.... وزن فعلی 103......هدف اول 90...... هدف دوم 75........ هدف سوم 65 و هدف نهایی 58....... برای رسیدن به هدف نهاییم برام دعا کنید، منم تلاش خودمو همه جوره میکنم