2777
2789

4 سال و نیمشه

با این مقاومت برای خوابش باعث‌ دوری بین من و همسرم شده.. واقعا خسته شدم

هر چقدر هم بیرون میبرش همسرم.. و بازی میکنه باهاش و حتی آخر شب سیرش میکنم باز فایده نداره 

صبحم از 8 میخواد بیدار شه.. من به زور بیشتر میخوابونمش.. 

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

باهاش حرف بزن بگو چرا نمیخوابی مامان . خودت بخواب پیشش. بعد ک خوابید برو پیش همسرت بخواب

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۲۷ماهشه الان بیداره داره مخ منو میخوره از بس حرف میزنه،بهش میگم چرا نمیخوابی میگه ماما لالا کن مواظبم پیشی نخوره تو رو،هرکاری کردم آخر همه گفتن بهش فشار نیار لجباز میشه،خوابش بیاد میخوابه به جاش تا لنگ ظهر خوابه😬

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
پسر من ۲۷ماهشه الان بیداره داره مخ منو میخوره از بس حرف میزنه،بهش میگم چرا نمیخوابی میگه ماما لالا ک ...

وقتی بچه بوذ هم سن بچه شما. زودتر از 5 نمیخوابید 

بذار بیدار باشه تو بخواب،بالاخره خسته میشه میخوابه

خب مشکل اینجاست که من باردارم. شبا میرم دستشویی یا گشنم میشه میخوام تو تاریکی برم.. این بیداره 

اگه ببینه منو کلا پا میشه

وقتی بچه بوذ هم سن بچه شما. زودتر از 5 نمیخوابید 

خب هیچی دیگه کلا منو به فنا دادی،گفتم لابد خوب میشه که گویا بدترم میشه🤣

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
خب مشکل اینجاست که من باردارم. شبا میرم دستشویی یا گشنم میشه میخوام تو تاریکی برم.. این بیداره  ...

باید روزا خیلی خسته اش کنی،یه همسایه داشتین هررررشب بچه هاشو میبرد حمام آب بازی خسته میشدن تا ظهر میخوابیدن

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
صبح زودتر بیدارش کنید خب..  کم کم هرروز  مثلا یک ربع یا  نیم ساعت زودتر از وقتی ک بی ...

ق 734

وقتی به این روش فکر میکنم میخوام خودمو بکشم

یه بار چند ماه اجرا کردیم... بدبخت تر شدم

از صبح بیدار بود تا شب 2 و 3 هیچچچچچ فایده ای نداشت 

فقط من خیلی اذیت شدم