2777
2789
ینی چی بچه اووردن بی ارزشه .چقد روحیه دادی انقد روحیه دادی دارم خفه میشم😐😶🤣👍

😂😂😂از نظر من بی ارزش هست 

فقط ناراحتی اعصاب میاره 

۲۹ سالمه و بدون بچه ۵ ساله حال میکنم واسه خودم 

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
ینی چی بچه اووردن بی ارزشه .چقد روحیه دادی انقد روحیه دادی دارم خفه میشم😐😶🤣👍

عزیزم سوالت یجوریه .اگه کسی میتونست بعد اقدادم بفهمه حامله شده یانه این همه با حاملگی ناخواسته سورپرایز نمیشدن که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂از نظر من بی ارزش هست  فقط ناراحتی اعصاب میاره  ۲۹ سالمه و بدون بچه ۵ ساله حال میک ...

وای من ۲۰ سالمه ی پسر ۳ ساله دارم 🤣😍😍😍😍😍😍با اینکه ک.....پاره شده ولی عاشقشم دنیامه 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
وای من ۲۰ سالمه ی پسر ۳ ساله دارم 🤣😍😍😍😍😍😍با اینکه ک.....پاره شده ولی عاشقشم دنیامه 

ببخشید عزیزم قصد جسارت نداشتم 

سلیقه ها مختلفِ ، من از بچه خوشم نمیاد و واقعا بچه نداشتن رو مشکل نمیدونم 😂

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
عزیزم سوالت یجوریه .اگه کسی میتونست بعد اقدادم بفهمه حامله شده یانه این همه با حاملگی ناخواسته سورپر ...

خب من ماه پیش اقدام کردم پری شدم سوپرایز شدم 😐😐👍👍👍👍😶😶😶قانع شدی کارا صد درصدی نی

بابا ولمون کنید س  ک میکنید هی تاپیک میزنید اقدام کردیم اقدام داشتیم  خو چه کنیم؟  ...

😂😂

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
ببخشید عزیزم قصد جسارت نداشتم  سلیقه ها مختلفِ ، من از بچه خوشم نمیاد و واقعا بچه نداشتن رو مش ...

تا کی ؟؟؟؟تا اخر تنها و بی فرزندی ؟؟؟ی روزی ب خودت میای ک دیگ دیر شده من زود بچه اووردم ک اخرا راحت زندگی کنم 

ن اول نیارم ک تو ۴۰ سالگی بزام 

تا کی ؟؟؟؟تا اخر تنها و بی فرزندی ؟؟؟ی روزی ب خودت میای ک دیگ دیر شده من زود بچه اووردم ک اخرا راحت ...

عزیزم علایق آدما با هم متفاوته 

انشالله همیشه کنار همسر و بچه هات دلتون خوش باشه و از زندگیتون لذت ببرین

بابا ولمون کنید س  ک میکنید هی تاپیک میزنید اقدام کردیم اقدام داشتیم  خو چه کنیم؟  ...

ینی چی نی نی سایت مخصوص این بحثاس مجبور نیستی بگی منم اینجام عجیجم 😐😶😶😶😶

دیگه برای هر چیزی تاپیک نزنین زشته بابا

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺