2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه اگر زن تمکین نکرده باشه و مرد ازدواج مجدد گرفته باشه و وظیفه رعایت مساوات بین همسران باشه و اقا بدنبال زن اولش نیاد ایا تو عسرو حرج به نفع زن هست یا ن

ببین ت اگ طلاق توافقی میخای انجام بدی احتیاج ب هیچ نداره با سجل میرید محضر و تمام میکنید .ولی اگ زن‌گرفته عسروحرج میگی ت باید درخواست تمام این مدت نفقه نداده رو بگیری ازدواج دوم اجازه زن اول میخادو مگر زن اول بچه دار نمیشده من شنیدم اخه اجازه زن اول میخان این بکنار ولی اگ دلیل محکم جز ازدواج مجددش داری میتونی طلاق بگیری چون مرد اگ بتونه خرج دوتارو بده بگ طلاق نمیدم میتونه نده ها مگر معتاد دست بزن خرج و سختی و نفقه ام بزار اجرا ولی بپرس بگو من خبرنداشتم زن گرفته چطور بهش سند ازدواج دادن بدون رضایت من من شکایت دارم اخه شنیدم اذن زن اول باید باشه اخه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
سوالم اینه ک توی عسر و حرج ایا توافقی طلاق صادر میشه یا با اینکه دادگاه رای صادر میکنه مرد وظیفشه ک ...

اره مهریه ربطی ب طلاق نداره چ زندگی کنی چ نکنی اون باید مهریه رو بده ولی اگ خاستید توافقی جداشید ت طلاقنانه بخون سرت کلاه نزارن بنویس من مهرمو تمام کمال میخواهم امضا نگیره ازت ک‌بخشیدی

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ببین ت اگ طلاق توافقی میخای انجام بدی احتیاج ب هیچ نداره با سجل میرید محضر و تمام میکنید .ولی اگ زن‌ ...

ببین طلاق توافقی نمیاد بهش میزنگه وکیلم بیا توافق کنید میگه من سرم شلوغه نمیرسم بیام چون تمکین نکردم نفقه بهم تعلق نگرفت بعد رفت دادگاه دادگاه حکم ازدواج مجدد داد  حالا از اون حکم یکسال میگذره من ماه یک اظهار نامه مبنی بر اومدن دنبالم و حاظر به ادامه زندگی هستم بهش میدم ولی نمیاد و بلا تکلیفم در صورتیکه حکم دادگاه رعایت مساوات بین هر دو زن بوده و حتما باید منو هم راضی نگه میداشته ولی متاسفانه اینکارو انجام نداده

ببین طلاق توافقی نمیاد بهش میزنگه وکیلم بیا توافق کنید میگه من سرم شلوغه نمیرسم بیام چون تمکین نکردم ...

خب ت ازاونروزی ک‌گفتی میام مگ نمیگی ب دادگاه گفتی میرم ازاونروز نیومده درخواست نفقه بکن حالا تو درخواست تمکین کن هم تمکین هم نفقه وکیلت چ غلطی میکنه ایناروانجام نمیده پول گرفته واسه چی بگو چرا درخواست تمکین نمیدی واسم ک‌شوهره تمکینم نمیکن چرا وقتی ب دادگاه گفتیم میریم واون نمیاد دنبالم نرفتی اعلام نکردی و نفقم اجرا نکردی

خب ت ازاونروزی ک‌گفتی میام مگ نمیگی ب دادگاه گفتی میرم ازاونروز نیومده درخواست نفقه بکن حالا تو درخو ...

نه ببین یکبار اون درخواست تمکین داد من تا تو خونش رفتم با مامور وقتی رفتم با خشونت رفتار کرد منم گذاشتم اومدم تمکین نکردم  بعد حکم تمکین نکردنمو گرفت ضمیمه پرونده کرد با استفاده از تمکین رای ازدواج مجدد گرفت الان دیگه نمیتونم نفقه بگیرم

خب ت ازاونروزی ک‌گفتی میام مگ نمیگی ب دادگاه گفتی میرم ازاونروز نیومده درخواست نفقه بکن حالا تو درخو ...

یه وکیل 7 میلیون پول دادم النگو دستم فروختم بهش دادم سر تمکین بهم گفت بزار و بیا بعد طرفم از پشت سرم رفت مامور اورد صورت جلسه کرد نفقه ام رد شد بهم نفقه تعلق نگرفت وکیلم هیچ غلطی نکرد دوبار6 رفتم پیش یه وکیل دیگه بهش 4 پول دادم ک فقط کارا طلاقمو بکنه تعدیل سکه زدم گفت 4 بده شرکت کنم جلسه رو با اینکه ن لایحه داد ن دادگاه رفت ن درخواست زد هیچ کار نکرد قرانی الانم دست همونه ک پول میخاد بره اقدام بکنه واسه عسرو حرج  هرچی اظهار نامه میزنم میگ کمه انجام نمیده

نه ببین یکبار اون درخواست تمکین داد من تا تو خونش رفتم با مامور وقتی رفتم با خشونت رفتار کرد منم گذا ...

چقد ت بی عقل بودی باهمون میتونستی پدرش دربیاری میگفتی رفتم شکنجم داده جونم ت خطر بوده برگشتم روز بعدش یاهمون روز میرفتی کلانتری گزارش میدادی روز بعدش میرفتی دادگاه اعلام میکردی شکنجم میکرده ت چرا اینقد ساده بودی.دومم ت میگی نمیتونم نفقه بگیرم برو بگو بگو منو بی زبون گیر اورده بگو بقران محمد رفتم شکنجم داد جونمو ورداشتم رفتم دوچار بیمار عصبی شدم افسرده شدم ت چن وقته درخاست دادی ک‌شوهرت تمکینت کنه ؟؟؟همونو بزو ضمیمه کن واسه طلاقت بگو تمکین نمیکنه در عسروحرجم یکبار رفتم با حکم دادگاه شکنجم داده من نفقه میخام اقا وقتی ت بار دوم رفتی درخاست دادی میام بیا دنبالم نیومده باید نفقت بده چون زنشی تو هنوزاخه