2777
2789

از نظر، شما اشکل داره؟؟

مثلا اصلا دوست ندارم ازدواج کنم و از رابطه هاشون هم متنفرم

عشق و دوست داشتن و ابراز علاقه  و اینا برام یه چیز مسخرس (قبل ها تجریش کردم ولی فقط یکطرفه بود و تو ذهنم بود) 

اما افسرده هم نیستم ک بخاطر این باشه 

بخاطر شکست هم نیس چون من اون فرد رو نه اصلا حرف زدم باهاش ن چیزی

فقط تو ذهنم دوستش داشتم و این افکار بچگی بوده فقط

اما دلم میخواد تا اخر عمرم چنین حسی داشته باشم و انقد بی حس باشم نسبت به این مسائل

میخوام یه دختر مستقل باشم ک نیاز به مرد نداره

مشکلی پیش نمیاد؟ 

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

از رابطه عاطفی بدت میاد یا فقط جنسی یا هردو 

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر حسا موقته یعنی دائم تو زندگی نوسانیه 

برای محمد مهدی کرمی و سید محمد حسینی💔 انتقام خون تک تک جوانان این مملکت را خواهیم گرفت تاکی میخواهید سکوت کنید؟ بس نیست این همه ظلم؟
از رابطه عاطفی بدت میاد یا فقط جنسی یا هردو 

همه چیش

حتی از جنس مخالف

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
همه چیش حتی از جنس مخالف

خب یه دوره ای ممکنه هر کسی تجربه کنه اینو ولی واقعا نمیشه ادم تا اخر عمر کسیو دوس نداشته باشه و کراش نزنه🥲

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

طبیعیه یه وقتایی یه چیزایی میبنی و یه کسایی رو میبنی دوست شون دارن میری تو رابطه و تنهات میزارن یا اینکه دوس داری طرفو اما یک طرفه است بعد میفهمی عشق یه مفهوم فانتزی پلاستیکی بیشتر نیست تو فلیما و کلیپ های اینستایی هست تصمیم میگیری از رابطه و جنس مخالف خودت دوری کنی 

همه چیش حتی از جنس مخالف

خب یعنی دوس نداری هیچ وقت تشکیل خانواده بدی یا بچه دار شی؟ مستقل بودن دلیل بر مجرد بودن تا آخر عمرت تنها بودن نیست... تنهایی شاید الان برا خوب باشه ولی بعد که سنت رفت بالا تر پشیمون میشی که چرا اینقدر تنهایی و هیچ کس نداری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب یه دوره ای ممکنه هر کسی تجربه کنه اینو ولی واقعا نمیشه ادم تا اخر عمر کسیو دوس نداشته باشه و کراش ...

دردناکه ولی شیرین😂

طبیعیه یه وقتایی یه چیزایی میبنی و یه کسایی رو میبنی دوست شون دارن میری تو رابطه و تنهات میزارن یا ا ...

دوری نکردم

فقط نمیبینم شون و خوشمم نمیاد ازشون