2777
2789
در نهایت باز هم ادامه خواهیم داد 💔 طوری ساخته شدیم که خم بشیم ولی نشکنیم

با این حرفا خیلی خودمو گول زدم تا کی ادامه خواهیم داد خواهر

واسه مرگ ادامه خواهیم داد

اخه دل به چی خوش کنم 

با این حرفا خیلی خودمو گول زدم تا کی ادامه خواهیم داد خواهر واسه مرگ ادامه خواهیم داد اخه دل به چی ...

انتظار واسه مرگم خودش یه نوع از زندگیه دیگه

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیه  انگار زندگی ی جبر خیلی وحشتناک هست  هرکار کنی نمیتونی از خودت فرار کنی  ...

همش منتظرم شب شه بخوابم وقتی میبینم صب شده انقد غم میگیره دلمو میگم خدا چی میشد شب میموند من نمیخوام این دنیارو😔

منم نمیخوام  افسردگی داریم  ی جا باید با خودت روبرو بشی دیگه چاره ای نیست  چون ما ...

من یکی از دوستام ۷ماه پیش خودکشی کردم تا بحال به زیبایی اون ندیدم...

خیلی غم داشت خیلی بدبخت بود

الان هروقت گریه میکنم دلم میگیره فقط اون میاد جلو چشام میگم تو دلو جرعت داشتی رفتی خوشبحالت😔😔😔

با این حرفا خیلی خودمو گول زدم تا کی ادامه خواهیم داد خواهر واسه مرگ ادامه خواهیم داد اخه دل به چی ...

همش دو روز دنیاست. منظور من این بود ک بخوایم نخوایم این زندگی با همه سختیاش مال ماست. یکم دردناکه که هرچقدرم کم بیاریم باز به ناچار ادامه میدیم.

ولی خب... اگه فکر میکنی مشکلت بی هدفی یا سختی های روزگاره این هدف رو برای خودت بذار که حلش کنی 

خودسازی کنی کتاب های خودیاری بخونی مهارت حل مسئله اتو بالا ببری، خلاصه کلیدهای اصلی راحت تر زندگی کردنو پیدا کنی به جای اینکه همینجوری فقط تحمل کنی

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم