2777
2789
عنوان

ی موجود عجیب 🥲🥲🥲بیاین ی لحظه

326 بازدید | 13 پست

بچه ها دوسه روزه ی چیزی منو میگزه مثل پشه ولی من هیچی نمیبینم کل تنم زده خارش هم داره هیچی ندیدم تو خونه 

اگه تجربه دارید کمکم کنید من از حشره متنفرم دیشب تا صبح کابوس دیدم بخدا 

الانم گردن دخترم زد دیگه روانی شدم رسما 

چیه بنظرتون دارم اسباب کشی میکنم کارتن گرفتم از بیرون  نکنه توش چیزی بوده توروخدا کمک کنید ساس نباشه؟؟؟ 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشه مالاریا هست که فقط شبا نیش میزنه کافیه بشینه رو بدنت گیاه دارین داخل خونه؟ 

نه عزیزم گیاه نداریم همش میترسم ساس باشه 

کارتن برای اسباب کشی گرفتم از بیرون نکنه چیزی توش بوده باشه. فقط اونو جدید آوردم تو خونه 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

من تابستون شب خوابیدم صبح دیدم ساق پای سمت چپم پر از نیش پشه اس

دیگه سه ماه تابستون پشه گیر زدم

پشه مشکی ها بی آزارن نیش نمیزنن😂

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖

بچه ها همه رختخوابارو شستم همه جارو گشتم حتی نصفه شب پریدم از خواب همه جارو با نور گوشی دیدم هیچی نبود 

بچه ها همه رختخوابارو شستم همه جارو گشتم حتی نصفه شب پریدم از خواب همه جارو با نور گوشی دیدم هیچی نب ...

گلم همون پشه مالاریاست

شب کوره اگه نور باشه غیب میشه

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖