2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید نظر بدین همگی

156 بازدید | 16 پست

دوستم برا تولد نامزدش اینو خریده ولی نمیدونم توچی بزاره چجوری تزیین کنه  وچیکارکنه وبهش بده  میشه ی ایده و راهنمایی کنید، خودش توکارتن هس ولی فقط باکارتن خودش بده ک زشته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزاره تو یه باکس

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...

نه گلم ،باکس خوشگلتره تا بخواد بپیچه تو کاغذ کادو ،

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
کاغذ مشکی ساده  بکنه و ی ربان قرمز حالت پاپیون دورش بپیچه زشتع؟ توباکس یا تو بگ؟

اره اینم خوبه

@nazaniiiin   عزیزم ممنون میشم شماهم نظرتوبگی

اگه باكسش خوبه و شيكه

فقط يه پاپيون سفيد يا قرمز ببنده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤