2777
2789

این ماه باید 24ام پریود میشدم اما 10روز عقب انداختم و 4ام این ماه شدم و فردا موعدم تموم میشه و پریوودام 5روزه اس. لطفا اگ تجربه دارین جواب بدین ماه دوم اقدامم 

از الان اقدام کن، یک شب در میون

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان اقدام کن، یک شب در میون

بنظرت بخاطر ااینکه این ماه 10روز عقب انداختم نرم دکتر؟ مامانم میگه ک توی اقدام طبیعیه این عقب و جلو انداختنا. چون اصلا سابقه نداشته این دوماهی ک اقدام کردم عقب میندازم

بنظرت بخاطر ااینکه این ماه 10روز عقب انداختم نرم دکتر؟ مامانم میگه ک توی اقدام طبیعیه این عقب و جلو ...

شما یکی دو ماه اقدام کن. اگر موفق نشدی بعد برو دکتر 

تاریخ تخمک گذاریت رو از طریق نت در بیار، خود سایت بهت پیشنهاد بهترین زمان رو میده

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم