2777
2789
عنوان

از دست نامزد اسکلم چ کار کنم 😐🌱

2903 بازدید | 88 پست

بچه ها منو نامزدم ( عقدیم ) بعد شهرامون دوره از هم خلاصه بعد از چن وقت اخر هفته اومد شهرمون ک پیش هم باشیم 
گفتیم امشب باهم میریم رستوران ک تنها باشیم و حرف بزنیم و خلاصه خوش بگذرونیم با خونوادمم هماهنگ کردیم
من پاشدم کلی تیپ زدم و آرایش کردم تو راه آقا هوس بستنی قیفی کرد واسه منم گرف یکی نیس بگه اخه کی تو سرما بستنی میخوره
اومد نشست تو ماشین یه شوخی کرد با من منم زدم پس کلش بستنی خورد ب صورتش یکمم رف تو دماغش بعدم از دستش افتاد رو شلوارش ب خودشو ماشین گند کشید 
بعد عین خیالش نیس میخواد بیاد بستنی منو بگیره ب زور ازم گرف یه لیسیم بهش زد بعد اومد پشت سر منو گرف صورتمو زد تو بستنی
گند خورد تو شالم و آرایشم بستنی هم کوفت هر دومون شد با اون وضع سر و قیافمونم نرفتیم رستوران 
بعد هر هر میخنده رو اعصاب من راه میره
اخرش برگشتیم خونه .. ناراحتم بچه ها یه شب فقط میخواستیم خوش باشیم دوباره فردا باید برگرده شهرشون ک اونم اینطوری گند زد 
از این شوخی خرکیا زیاد میکنه دلم میخواد از دستش گریه کنم چرا انقد این بشر بی خیال و خوشه 😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی چقد خوش گذشته 

ماهم داریم ازین خل بازیا

سلفی نگرفتین؟

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور