2777
2789
عنوان

کشیدن دندونی که عصب کشی شده قبلا

1211 بازدید | 6 پست

سلام 

یه سوال داشتم دندونی که قبلا عصب کشی شده ، موقع کشیدن باز درد داره؟ من از دندون کشیدن خیلی میترسم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

حتما درد داره چون من واسع عصب کشی مجدد برام بیحس کردن اونم سه تا سوزن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم درد داشته باشه .اگه هم داشته باشه درد دندان نخواهد بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
آبجيم ديروز كشيد دندونشو كه قبلا عصب كشيش كرده ميگه اصن نفهمیدم ولی وقتی رسید خونه دردش شروع شد که ط ...

چرا کشید مگه عصب کشی عصبارو نمیکشن یعنی درمان نشد؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤