2777
2789

لطفاً هر سوالی دارید اینجا تو تاپیک خودم بپرسید که بحث رو در تاپیک های دیگه منحرف نکنیم 

هر وقت آنلاین باشم میام جواب میدم 🙏🏽🌹 

درخواست دوستی هم میتونید بفرستید که راحت پیدام کنید 🌹

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید

عزیزم میشه ب سوالم جواب بدین

دخترم ۳ سال و ۱۰ ماهشه

هیچ وقت نزاشته درست نقاشی یادش بدم  و منم حوصلم نمیکشه بشینم باهاش و هی اصرار ..بعدشم قلم از دستم میگیره دفترو میکشه..اصلا تمایل نداره

الانم هیچی بلد نیست

نمیدونم برا شروع کجا بفرستمش یادش بدن 

ی جا نقاشی خلاقیت میگن ۶۰۰ ۸ جلسه هفته ای ی روز

ی جا ۸ جلسه ۳۰۰ت 

ی جا میگن فقط پنج شنبه ۱۰ جلسه ۱۲۰۰

من به یکسری سوالات که تو تاپیک های دیگه پرسیده میشه 

اینجا جواب میدم که بمونه 

سن آموزش نقاشی حداقل ۴ سال هست 

اما بهترین سن که کودک درک درستی از سرکلاس نشستن و آموزش داشته باشه ۵ سال تمام هست 

از دو سالگی سعی کنید قلم دست کودک بدین

مثل ماژیک ، پاستل و هر چیزی که نوک تیزی نداشته باشه ( چون خطرناکه)

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کودک با خط خطی کردن شروع میکنه که همین کفایت می‌کنه

یواش یواش والد باید شروع کنه 

بعضی از اشکال هندسی رو باهاش کار کنه 

از دایره شروع کنید بهتره 

و کم کم برین سراغ چهار گوش ها 

این پروسه حداقل یک سال و یک سال و نیم زمان می‌بره 

و دقت کنید که قلم رو به شکل صحیح تو دستش بگیره 

عزیزم میشه ب سوالم جواب بدین دخترم ۳ سال و ۱۰ ماهشه هیچ وقت نزاشته درست نقاشی یادش بدم  و منم ...

اول خودتون شروع کنید  

تو پست ها توضیح میدم چطور استارت بزنید 

اما در مورد قیمت بسته به کلاس خصوصی و نیمه خصوصی یا عمومی و تجربه ، سطح تحصیلی و مهارت مربی متفاوته 

روش صحیح قلم در دست گرفتن 

تا قبل از ورود به پیش دبستان بهتره که یاد بگیرن

بهتره روند آموزش در دست گرفتن مداد را پاستل که هم  کوتاه‌تر و هم ضخیم و گوشه داره شروع کنید. چون دست گرفتن اون ها آسون تر ه و به تلسط بهتر کودک روی مداد کمک می‌کنه. 

دست ورزی در خردسالان خیلی مهمه 

خمیربازی و سفال به قوی شدن ماهیچه های دست و انگشت ها کمک میکنه ، همین امر کمک می‌کنه که راحت تر مداد رو در دست بگیرن و کنترل بهتری روی مداد و تنظیم فشاری که وارد میکنن روی کاغذ داشته باشن 

نه خیلی شل و بی حس ، نه خیلی محکم و فشار اضافی روی مفاصل ... کاملا عادی و نرمال 

قبل از ورود به پیش دبستان و یا شروع کلاس نقاشی ، کودک باید اشکال هندسی رو بشناسه و قادر به ترسیم شکل ها باشه 

گفتم اول از دایره شروع کنید و بعد چهار گوش ها و در آخر مثلث ...

این پروسه بسیار زمان بره پس صبور باشید و هیچ عجله نکنید 

از کاربرگ ها برای کمک به روند آموزش استفاده کنید 

به صورت کتاپچه و پرینت تک برگ میتونید تهیه کنید 

و دقت کنید که مثلا برای ۴ سال باشه 

نمونه کاربرگ تمرینی ( باید خیلی ساده باشه ) 

مثل نمونه ی زیر 

در کنار یادگیری اشکال هندسی ، آموزش رنگ هارو شروع کنید 

اول از سه رنگ اصلی شروع کنید 

قرمز ، زرد ، آبی 

و داخل اشکال هندسی رو رنگ آمیزی کنند 

اگر از خط بیرون زد اصلا مانعی نداره و سخت گیری بی مورد نداشته باشید که دلزدگی برای کودک ایجاد نشه. 

از کتاب های رنگ آمیزی جهت تمرین هم میشه استفاده کرد 

اما توجه کنید نباید عادت بشه چون به اعتماد به نفس کودک ضربه میزنه و ترجیح میده خودش نقاشی نکنه چون به زیبایی و‌ جذابیت نقاشی های آماده نمیشه و احساس ضعف و ناتوانی میکنه. 

تشویق کنید و با انتقاد و انتظار بی جا ذوق و شوق کودک رو‌ نابود نکنید. 

اگه کاربرگ آماده پیدا نکردید 

خودتون با خط چین و نقطه چین  علامت گذاری کنید 

بعد بدین به فرزندتون تا دورشون رو خط بکشه 

بعد که احساس کردین مسلط شده و خط ها رو روان تر میکشه کاربرگ رو کنار بگذارید تا خودش شروع به ترسیم اشکال کنه .

اگه دیدین هنوز کمی ضعف داره 

به شکل چند نقطه علامت گذاری کنید 

مثال : برای چهار گوش  فقط ۴ نقطه در گوشه ی هر ضلع بذارین تا خطوط رو بهم وصل کنه. 

تا زمانی که کودک به کشیدن اشکال هندسی 

( دایره ، چهارگوش ، سه گوش ) مسلط نشده 

و‌ رنگ هارو به درستی نمی‌شناسه 

کلاس هنر رو به صورت جدی شروع نکنید 

چون انتظارات والدین رو برآورده نمیشه و ممکنه باعث سرخوردگی کودک بشه .

توصیه ی من اینکه اجازه بدین این مراحل اولیه رو با تمرینات خانگی یاد بگیره بعد آموزش جدی رو شروع کنید. 

اما این به اون معنی نیست که شرکت در مهد یا سرای محله بی تاثیره 

اتفاقا قرارگیری در کنار همسالان به پیشرفت کودکان کمک میکنه.