2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 46 پست

سلام دوست عزیز، نظر دوستان کاملا درسته، شما ایشونو ی مدت نادیده بگیر، بهش نزن نگو ک دلتنگی یا ناراحتی چون بدتر میکنن، یموقعم ک زنگزدی فقط احوالپرسی کن، بزار واس خودش سوال بشه ک چرا شما دیگ اعتراض نمیکنی ب رفتاراش، فقط ی خورده تو اینکار صبوری کن، میدونم سخته ولی این کارو انجام بده. شما منو یاد خودم انداختی منم همچین شرایطی داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته.خودت تنهامشاور رفتی؟عروسی کی هست؟ایشون دهن بین هم هستن؟دوستاش مجردن؟

اره دوستاش مجردن همه مشاوره تلفنی فقط گرفتم اونم کاری نتونست بکنه اون بیشتر از من دو ب شک شد عروسیمونم مشخص نمیکنن هربار ک میپرسم یا میگم میگه باش باش خیلی دهن بینه غد و لجباز بی نهایت اما تو خونشون عرضه حرف زدن نداره خواهراش بگن بمیر این میمیره فقط ب من زبون داره بی نهایت هم پرروعه احساس هم نمیفهمه خیلی رک توصورتم با پررویی تمام میگه من هرکاری میکنم ب تو ربطی نداره خوشم میاد دوست دارم من اینطوری ام اجازه نمیدم زن تو کارام دخالت کنه یا بگه چرا مغازتو زود بستی چرا دیر بستی کجا رفتی کجا نرفتی

اره دوستاش مجردن همه مشاوره تلفنی فقط گرفتم اونم کاری نتونست بکنه اون بیشتر از من دو ب شک شد عروسیمو ...

ببخشید ولی فعلا عروسی نکن بین بد که میشه طلاق وبدتر که میشه ادامه دادن انتخاب کن...خیلی ها ۳بار ازدواج کردن واقعا ۲بارتاموفق سومی موفق ..ترس از اینده طبیعیه ولی توکل کن ب خدا

سلام دوست عزیز، نظر دوستان کاملا درسته، شما ایشونو ی مدت نادیده بگیر، بهش نزن نگو ک دلتنگی یا ناراحت ...

والا بخدا خیلی تلاش میکنم اینکارو بکنم ولی یه کرمی تو جونم هست نمیزاره وقتی بیخبرم دیونه میشم بخاطر بی محلیاش همش گریه میکنم ولی اون خیالشم نیست اصلا ولی از فردا شروع میکنم باید بتونم ممنون 

ببخشید ولی فعلا عروسی نکن بین بد که میشه طلاق وبدتر که میشه ادامه دادن انتخاب کن...خیلی ها ۳بار ازدو ...

اخه خونه بابام دارم اذیت میشم راحت نیستم فقط دنبال فرار کردنم نمیخوام یه لحظه اینجا بمونم 😞😢

راستی اینم بگم بهت خوب چشمات رو باز کن.به حرف دیگران خودت رو بدبخت نکن.اینکه اولا تا جایی که میتونی و میشه تلاش کن برای بهبود رابطه ات ولی اگه نشد و آخرین راه جدا شدن بود بدون جدا بشی بهتره تا بخوای بخاطر حرف دیگران زندگی کنی.

اخه خونه بابام دارم اذیت میشم راحت نیستم فقط دنبال فرار کردنم نمیخوام یه لحظه اینجا بمونم 😞😢

اینطوری نمیشه حتما باید حالت رو تغییر بدی ضعف هات رو درمان کن اذیت میشی خدانکرده بیشتر از این

والا بخدا خیلی تلاش میکنم اینکارو بکنم ولی یه کرمی تو جونم هست نمیزاره وقتی بیخبرم دیونه میشم بخاطر ...

منم مث شما بودم هر روز میگفتم دیگ بهش زنگ نمیزنم یا پیام نمیدم ولی باز اینکارو میکردم، آره حتما این کارو بکن ی چند روز تحمل بیاری درست میشه، وقتی خودت محکم بشی دیگ بخودش اجازه نمیده باهات بد صحبت کنه، ناراحت نباش انشاالله ک با تغییر خودت همچی درست میشه فقط تلاش کن، باشگاه برو حتما 

بعدشم با گریه و رفتارهای کودکانه سعی نکن اونو بکشونه سمت خودت.خیلی احتمالات هست این وسط ولی با سیاست ...

اینستا نداریم هیچ چیز مجازی نداریم اجازه نمیده اینجام خبر نداره من فعالیت میکنم وگرنه دیوانه میشه دیگه جوابمو نمیده

با مادرت برو بعد بگو مادرا بیرون منتظر باشه و باهم برگردید.اگر هم پرسید بگو خرید بودیم

میگه فقط با خودم هرجا رفتی وگرنه باهیچ کس العان من دوساله زندانی ام جایی بخوام برم با ماشین میبره خودشم برمیگردونه هرجایی هم نمیبره خونه خودشونم فقط مناسبتها میبره روز مادر پدر این مناسبتها خانوادشم هیجا منو توی فامیلاشون نبردن تابحال

وای خدا چقد حرص دراره این 

😞😔بخدا دیگه دارم دیوانه میشم گاهی میگم خودمو بکشم راحت بشم رو هوا موندم هیجا جایی ندارم هیجا خونه بابامم داداشام اذیتم میکنن اون روزی از بابام پول خواستم داداشم چقدر کتکم زد گفت حق نداری از بابات بخوای ب نامزدت بگو بده بدنم کلا کبود شده