2777
2789

الان 5 هفته است درگیرم.. 

خواهش میکنم جواب بدید اگه میدونید 🙏🏻🌹🥺

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 9هفته رفتم سونو قلب هماتوم داشتم قبلشم نه لک داشتم نه خونریزی دکتر بهم شیاف پروژسترون داد سونو ان تی که رفتم جذب شده بود برا بعضیا عین یه لخته خون قهوه ایی دفع میشه بدون درد و خونریزی دیگه ای جای نگرانی نیس بیش از نیمی از مادران هماتوم دارن و رفع میشه

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه
من 9هفته رفتم سونو قلب هماتوم داشتم قبلشم نه لک داشتم نه خونریزی دکتر بهم شیاف پروژسترون داد سونو ان ...

شما استراحت مطلق داشتی؟ کامل جذب شد؟ بعدش دیگه نیاز به استراحت نیست؟

و خدایی که به شدت کافیست...
شما استراحت مطلق داشتی؟ کامل جذب شد؟ بعدش دیگه نیاز به استراحت نیست؟

من بله کلا استراحت بودم چون ویارمم بالا بود هیچ کار نمیتونستم بکنم فقط میرفتم تا سرویس و بر میگشتم بعدشم که رفتم سونو دکتر گف وضعت از قبل بهتر شده هماتوم جذب شده و جفتتم رفته بالاتره دیگه بعدش استراحتم نسبی بودم

من بله کلا استراحت بودم چون ویارمم بالا بود هیچ کار نمیتونستم بکنم فقط میرفتم تا سرویس و بر میگشتم ب ...

منم بد ویارم همش نگرانم بچه ام رشدش کافی نباشه... همش با سرم دارم میگذرونم. البته سر دخترمم همینطود بودم ویار سختی داشتم ولی وزنش خوب بود ۳ونیم دنیا اومد. با اینکه خودمم آخر بارداری کلا۴۹ کیلو بودم

و خدایی که به شدت کافیست...
منم بد ویارم همش نگرانم بچه ام رشدش کافی نباشه... همش با سرم دارم میگذرونم. البته سر دخترمم همینطود ...

نگران نباش از منکه تا الان وزنش خوب بوده اون ویتامینارو از بدنت میگیره چه بخوری چه نخوری ولی سعی کن بخوری حتی اگه بالا بیاری تا خودت ضعیف نشی