2777
2789
عنوان

بلاخره تصمیم گرفتم ناخنامو ژلیش کنم+📸💜💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 5889 بازدید | 112 پست
خوشگله  من واسه دخترم ژلیش کردم اون ماه 😑ولی دیگه نمیکنم اولین و آخرین بارش بود فسقلی هی بهم ...

آره میگن برای بچها زیاد مناسب نیست چون سوهان برقی میکشن روی ناخن رو

کار خوبی میکنی عزیزم؛زیاد براش انجام نده ناخناش آسیب‌میبینن به مرور بجاش براش لاک بزن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه اصلا به هیچ عنوان صدف ناخونش نابود میشه  ببر یکبار براش بزن بزار خودش رنگ لاکشو انتخاب &nbs ...

ای خدا🤣🤣😍قربونش برم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوشگل شده مبارکه. من ناخنام نرمه نمیتونم زیاد باهاش ور برم.  نمیدونم چکار کنم 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
ژلیش خیلی بهتره منم ژلیش کردم عالی طبیعی بود

عاشق فرنچ ام

شیک و طبیعیه👌🏼😍

منم قبلا یبار کاشت ناخن انجام دادم؛هم سنگین بود و ناخنامو اذیت میکرد هم موقع ریموو خیلی ناخنم آسیب دید و فرورفته شد

ترجیحاً ریموو نکن عزیزم؛وایسا بلند بشن با ناخنگیر کوتاه کن

یا اگه ریمو کردی اجازه نده زیاد سوهان برقی بکشن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

میشه عکس از ناخن های دختر گلت بزاری

الان اومده جلو یکم 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
عاشق فرنچ ام شیک و طبیعیه👌🏼😍 منم قبلا یبار کاشت ناخن انجام دادم؛هم سنگین بود و ناخنامو اذیت میک ...

من کاشت  کردم اولین بار واقعا دوسش ندارم🥺

گفتم کم کم بلند شه بردارم تا اسیب نبینه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم همیشه ژلیش میکنم ولی موندگاریش کمه ،لب پر میشه هر دوهفته میرم ترمیم

لاکژلش به احتمال زیاد خوب نیست

البته یسری مراقبتها‌هم لازمه مخصوصا اینکه اگه ظرف میشوری دستکش باید بپوشی که لب پر نشه

من کاشت  کردم اولین بار واقعا دوسش ندارم🥺 گفتم کم کم بلند شه بردارم تا اسیب نبینه

از نظر ظاهری که خیلی قشنگه واقعا😍

ولی آره متاسفانه کاشت به ناخن خودت آسیب میزنه

کم کم بگیرشون ریموو نکن یا جایی رو پیدا کن که بدون سوهان برقی و بافویل و استون ریموو میکنه

خیلی خوشگل شده.کلا دستای قشنگی داری ماشالله

مرسی قربونت برم چشمات قشنگ میبینه❤🙏🏽

به به. رنگ مورد علاقه من خیلی خوب شده.مبارکه

ممنون عزیزدلم💗

مرسی عزیزم💗

بزار یه ماه دیگه بیا بگو اونوقت میفهمی چه کردی😄

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند