2777
2789

خانما من اول یه عروس هلندی نر دستی سخنگو داشتم که بعد از بالغ شدنش براش یه ماده خریدم 

نمیدونم جفت شدن یا نه اما بعد از دو سه هفته که از خرید ماده گذشت، ماده تخم گذاشت 

بهم گفتن که چک کنم ببینم نطفه داره یا نه اما برای تمیزکردن قفسشون هم که سمت قفس میرم جنس ماده به شدت استرس میگیره و تخماشو بغل میکنه دلم نمیاد تخماشو چک کنم 

حالا دو سه هفته از اولین تخمش گذشته و جنس نر سرشو میذاره رو تخما و صدای جوجه درمیاره

یعنی امکان داره جوجه بشن؟

استرس گرفتم حس میکنم نمیتونم از پس جوجه بزرگ کردن بربیام و از یه طرف هم خیلی ذوقشو دارم😅🥹

جوجه بزرگ کردن سخته

چون باید سرلاک بخورن و با سرنگ بریزی ته حلقشون 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوجه بزرگ کردن سخته چون باید سرلاک بخورن و با سرنگ بریزی ته حلقشون 

وااااییی🥲🥲🥲 آره واقعا خیلی سخته اما میگن جوجه ای که پیش پدر و مادرش باشه نیاز به سرلاک نداره و خودشون تغذیه اش میکنن🥲 درست نیس؟🥲

منم عروس دارم ولی راستش تجربه جوجه ندارم چون یدونه س 

بنظرم  کاری نداشته باش 

خودشون بهتر بلدن چیکار کنن

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
منم عروس دارم ولی راستش تجربه جوجه ندارم چون یدونه س  بنظرم  کاری نداشته باش  خودشو ...

آره فعلا که کاریشون ندارم اما میگم اگه قراره جوجه دار شن آمادگیشو داشته باشم🤦🏻‍♀️😅

وااااییی🥲🥲🥲 آره واقعا خیلی سخته اما میگن جوجه ای که پیش پدر و مادرش باشه نیاز به سرلاک نداره و خو ...

اگه اینجوری باشه بهتره که

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه