2777
2789

من اقدام برای بارداری دارم واین ماه کلومیفن استفاده کردم ،امروز روز ۱۳ سیکلمه و از روز ۱۱ از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و هر ۳ بار خط سفید مونده،میخواستم ببینم یعنی چی؟ ممکنه تخمک گذاریم دیرتر اتفاق بیفته یا اصلا این ماه تخمک گذاری ندارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم خوب شد گفتی حسابی گیج شده بودم و نا امید

من دکتر داروخانه این جوری گفت بهم بهش گفتم آمپورش نمیزنم گفت اقدام داشته باش هر دو شب درمیون حداقل تا ۲۳ اقدام بودم ۲۶ بی بی مثبت شد ان شالله مال شما ام بشه🤩🤩

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
من دکتر داروخانه این جوری گفت بهم بهش گفتم آمپورش نمیزنم گفت اقدام داشته باش هر دو شب درمیون حداقل ت ...

شکر خدا  انشا الله خودت و نی نی سلامت باشین برای منم دعا کن.اتفاقا منم آمپول نزدم