2777
2789
عنوان

قرمه سبزی و باقالی پلو میشه؟😁

1147 بازدید | 55 پست

خانوما فردا مهمون دارم میخوام شام  دومدل باشه بنظرتون میشه باقالی شوید پلو با مرغ درست کنم،برنج ساده هم با قرمه سبزی؟

یا بد میشه؟ 

آخه میگم بد نشه یه وقت باقالی پلو در کنار قورمه سبزی سرسفره🙄🙄🙄

برنج ساده باشه بهتره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بد كه نميشه فقط كار خودت زياد ميشه. ميتونى به جاش زرشك پلو بپزى.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه غذا 

تو نوع برنج سخت نیست 

به نظرم قرمه و مرغ خوبع 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

من اگه مهمونت بودم دوس داشتم 😁😁😁😁

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره