2777
2789
عنوان

کلافه شدم از خونه موندن شوهرم😢😭

1743 بازدید | 34 پست

2-3ماهه مغازشو تحویل داده میخواد شغل جدید بزنه ،این مدت بیکاره تو خونه میمونه،اصلا خسته شدم کلافه شدم.

نمیتونم کارکنم نمیتونم تمیز کنم،حوصله ندارم،بهشم بگم بهش بر میخوره ،دیگه خسته شدم بخدا ،شبا تا دیروقت فیلم میبینه روزا تاظهر خوابه،از زندگیم موندم😭😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووای شوهر منم ۲۴ ساعت سرکار ۴۸ ساعت خونه شوعر بابد از صبح بره سرکار غروب بیاد اون دو روز خونست شب اخر دعوتمون میشه همش تو خونه اشت تا سر کوچه‌نمیره 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

منم روزایی که بیکاره از بس رو مخه میندازمش بیرون😒😒

چه حوصله ای داری این همه وقت 

برا من هر دوهفته یبار ممکنه این اتفاق ناگوار بیفته بمونه خونه که خداروشکر رودربایستی ندارم و سریع منهدمش میکنم😂😂

والا تنهایی بیشتر خوشمیگذره بم🥴

درک میکنم . یهو نشه چند سال پولاتون خرج شه تجربشو داشتم که میگم 

گرفته مغازه،هی بهش میگم جنساتو پس چرا سفارش نمیدی،نشسته داره فیلم میبینه،میگم بابا باید کرایه بدیم چجوری میتونی بشینی فیلم ببینی😭

دیوونه شدم دیگه

خب وقتی میگی 2،3 ماهه نشسته توی خونه تا شب فیلم میبینه تا ظهرم می‌خوابه، گفتم حتما پولش هست که اینقد ...

تا دلت بخواد خونسرد😭 دیوونم کرده.

منم صبورم ولی ببین دیگه چجوریه که منه صبورو از پا دراورده،پول هست ولی تنها پولیه که داریم باید برنیم توکار وگرنه بدبخت میشیم 😞

شکار منم اکثر روزا خونس.خودشم میدونه وقتی باشه من نمیتونم خونه رو مرتب کنم یکساعت میره بیرون میاد 😐تا من کارامو بکنم خیلی وقتا هم خودشم کمک میده

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
گرفته مغازه،هی بهش میگم جنساتو پس چرا سفارش نمیدی،نشسته داره فیلم میبینه،میگم بابا باید کرایه بدیم چ ...

متوجهم و درک میکنم . تو حساس نشو ولی به یکی بگو باهاش حرف بزنه شوهر من از کارش اومد بیرون به امید شروع جدید ۵ سال شد . همه چیمونو فروختیم خرج کردیم 

زندگیتو تلخ نکن با ارامش ولی بیخیال نباش 

هر چند منم بیخیال نبودم هر چی میگفتم انگار نه انگار 

چی کشیدم تو اون ۵ سال که دوسالش کرونا بود بماند بعد دیگه کفگیر خورد ته دیگ رفت اسنپ اونم یه خط در میون میرفت منتظر پاداش میموند . خلاصه هیچی عزیزم هر چی داشتیم نداشتیم خرج شد . .