2777
2789

از تجربه های ترسناک تون و داستان ها ترسناک بگید

کاربر قدیمی هستم کاربری سابقم ترکید میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی❤

چیزی ندارم ☹️

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۴ سالشه از وقتی کوچولو بود دوست خیالی داشت اسمشون نونی سیاه و نونی سفید با روانشناس کودکم صحبت کردم گفت اصلا کاریش نداشته باش نه خیلی تایید کن کارشو نه تکذیب کن خلاصه که گاهی باهاشون بازی میکنه و حرف میزنه چند شبی که به باباش میگه بابا تو بیا تو اتاق من بخواب (چون باباش چند روز دیگه میخواد بره ماموریت)میگه بیا که رفتی دلم تنگ نشه دیشب دخترم و باباش تو اتاق بودن منم تو اتاق خودمون خوابیده بود نصفه های شب بود انگار خوابم خیلی سنگین بود بین خواب بیداری فقط چشمام باز شد ولی تکون نمیتونستم بخورم دیدم یه موجود کوچولو با صدای بچه گونه انگار من فقط صداشو میشنیدم پایین تخت بود هی میگفت من دارم با تیله های نیلا بازی میکنم بعد چشمام بسته شد خوابیدم فکر کردم خواب دیدم صبح پاشدم تخت جمع کنم دیدم دقیقا تیله های دخترم همون گوشه پایین تخت که صدا میومد

اون قدیما بابا بزرگ بابام تو ی روستایب زندگی میکردن ک کلن معروف بوده ک جن داشته حمومشون عمومی بوده و اونموقعا حموم نبوده یروز تعریف میکنه ک رفته بوده حموم دیده دم چاه حموم آب نمیره پاییم و کلی مو هست موهارو میاد ورداره بلند میکحه باهارو میکشه بالا  کله ی زن باقیافه خیلی وحشتناک میاد باالا ک جن بوده

کاربر قدیمی هستم کاربری سابقم ترکید میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی❤

من چند بار شخص سیاه بلند میدیدم و حتی جفتم خوابید ولی شکر خدا لمسم نکرد و فرار کردم یبار هم تو هال چندتا بودن منم قران میخوندم تا تونستم درو باز کنم مردم و زنده شدم خداخیرشون بده فقط ایستاده بودن نگام میکردن چون تنها تو خونه بودم

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭