2777
2789

دخترم چهار روزه گرفته  حالش بهتر شده.

امروز پسرمم گرفت.

چیکار کنم....همش میگم حالم بهم میخوره.دوبار بالا اورده ....

کته ماست و اب سیب و پدی لاکت دادم.

دیکه چی بدم؟

دمیترون میتونم بدم؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

وقتی تهوع داره ابمیوه نباید بدی

سرم بزنه

سیب رو بپز بدا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پسرمن چندوقته سرفه شدیییید گرفته خوب نمیشه خداکنه از اینیکی دیگه نگیره

پسرمنم هنوز سرفه داره.ده روز پیش باز سرماخورده بود.الان اینم گرفته.مریضی رو مریضی  

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پسرمنم هنوز سرفه داره.ده روز پیش باز سرماخورده بود.الان اینم گرفته.مریضی رو مریضی    

ایشالا زود خوب میشه. برا سرفه اش چیکار کردی خوب شد؟؟پسرمن دیگه جون نداره اشتهاش کم شده غذا نمیخوره لاغرشده اصن یه وضعی .۲۴ساعتی هم خونه ایم نمیدوتم این مریضی از کجا میگیره 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
ایشالا زود خوب میشه. برا سرفه اش چیکار کردی خوب شد؟؟پسرمن دیگه جون نداره اشتهاش کم شده غذا نمیخوره ل ...

تاپیک قبلم بخون اونجا برای سرفه اش نوشتم.

برای پسرم موثر بود

وای من خودم گرفتم تحملش سخته  خیلی دردناکه  معده دردش  حتی تب خفیف کردم  لرز ...

طفلک دخترم تبم داشت کمی....

بی اشتها شده خیلی و بهتر رد کرد.

پسرم همیشه تو مریضی ها بدقلق تره.

خدابهم رحم کنه....تب نکنه.

طفلک دخترم تبم داشت کمی.... بی اشتها شده خیلی و بهتر رد کرد. پسرم همیشه تو مریضی ها بدقلق تره. خد ...

انشاالله ک خوب میشه 

خیلی بده خیلی من ک بزرگ بودم طاقت نداشتم خدا بهشون قوت بده 

گلی این بیماری همین 2 روز نهایت 4 روزه

دکتر هم من رفتم فقط سرم و آمپول معده درد و آمپول تهوع و قرصه معده درد و تهوع داد ینی هیچی برا کمک نداد

من اشتها ب هیچی نداشتم آخرشم سوپ دوقاشق می‌خوردم روزی یه قاشق هم ماست می‌خوردم فک کنم ماست خوبم کرد 

کلا دو روز حالم بد بود انشاالله خوب میش 

میگن موز هم خوبه 

پسرمنم گرفت خیلی ناجوربوداشتهاشم قط شدچیزی نمیخوردیعنی ازبس بالامیاوردفکرکنم جرعت نمیکردچیزی بخوره.دکتربردم گفت چون اسهالم هست اب بدنش داره میره اب هندونه بهش بده.اب سیب بده وسعی کن غذایی بدی که خودش هوس داره.داروهاشم ضدتهوع واستفراق واسهال بوددادم خوب شد.بعدش ازم کباب کوبیده خواست دادمش اون موقع ۱سال ونیمش بود۳تاسیخ کباب رو بانون وماست کامل خورد.یهویی دیدم ازجاش پاشدبالاوپایین میپریداز ذوق فقط گریه میکردم اخه یک هفته تمام افتاده بودتوتخت اصلابلندنمیشدبچم چه روزایی بدی بودواسه هیچکس خدانخواد

شربت سرفه چندروز پیش شوهرم واسه پسرم گرفت خیلی عالی بود.یعنی بچم مریض شدبعدش دیدم صبح تاخودظهریه سره سرفه میکنه مهلت چیزخوردن به بچه نمیدادسرفه هاش جیگرم کباب شد.فوری زنگ زدم شوهرم رفته بودداروخونه بدون نسخه گرفته بودباورت میشه ظهربهش دادم بعدظهرسرفه هاش یک چهارم شددقیق ۲روز خورددیگه حتی یه سرفه هم نمیکرد.داروش گیاهی بودشربت اویشن وعشقه ویه چیزدیگه هم داشت خاطرم نیست برو دارو خونه بگو شربت اویشن برای سرفه بچه میخوایی عکس بچه هم رو جلدش هست