2777
2789

دیروز رفتم دندون پزشک دکترو دیدم حسرتشو خوردم...دوسال پیش امتحان دادم سال آخر دبیرستان قبول نشدم که دیپلم بگیرم مانعم شد نذاشت یکاری کرد درس رو ول کنم رشتم انسانی بود بچه ها دوسال گذشته عین سگگگگگگ پشیمونم فقط بگید که میتونم چجوری دیپلم بگیرم اینجا تو محله ما ۴ ملیون میگیرن امتحاناشون اسونه بعد دیپلم میدن بچه ها بعدش کنکور بدم برم دانشگاه فقط ۲۰ سالمه توروخدا بگید که میتونم بگید کجا برم چیکار کنم

رلت؟ جدی ای الان؟ رلللللل؟ 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی و ادامه دبیرستان رو بخونی و ازمون بدی

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

ببخشید ولی پسر مردم خیلی بیخود میاد برا شما تایین تکلیف میکنه 😐😐عصابم خورد شد

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم