2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانشی.پاور.سلطنت.نقطه کور.شیم لس.مارکوپولو.ملکه کی.مروارید گرفتگی.موش.فندکو پرنسس.هملند.وتزدی.....و ...

ونزدیو دارم میبینم باحاله. بانشیو خوشم نیومد بقیش جدید بودن 🌹👍تو سبک پاور چی پیشنهاد میدی؟

ونزدیو دارم میبینم باحاله. بانشیو خوشم نیومد بقیش جدید بودن 🌹👍تو سبک پاور چی پیشنهاد میدی؟

بذار یکم فک کنم باور میکنی انقد سریال دیدم ک اسماشون حتی گاها فراموشم میشه حالا من بانشیو فقط س بار دیدم نقطه کور احتمالا خ.شت بیاد پس...ویچر  سی ....زیاد سریال میبینم 

شرلوک هلمز_کبیر_بیریکینگ بد_دارک_ لاست _ونزدی خارجی اینارودوست داشتم

اقای ملکه_جادوگرخوب_نواقص عشق_ایکس دیوانه درشهر_هیلر_گل شیطان_عاشقان ماه_اجوشی من_اوزیبابود_کلاس ایته وون_مبارزه در راهم_پنت هاوس هرسه فصلش ایناکره ایی که خیلی دوس داشتم

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
بذار یکم فک کنم باور میکنی انقد سریال دیدم ک اسماشون حتی گاها فراموشم میشه حالا من بانشیو فقط س بار ...

منم گاهی اسماشونو یادم میره از نت میبینم تا یادم بیاد😂 ممنون عزیزم