2777
2789

فقط برای اونایی که از اول وارد شدن (تاپ لیدرا)و زیرمجموعه گرفتن خوبه

الان دیگه خیلی اشباع شده هرچییم زور بزنی ب جای نمیرسی و فقط برا لیدرا پول مفت و شارژ مغت حروم میکنی

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
فقط برای اونایی که از اول وارد شدن (تاپ لیدرا)و زیرمجموعه گرفتن خوبه الان دیگه خیلی اشباع شده هرچیی ...

ینی موفقیت نداره؟؟؟

الان که پک ها گرون تر شده پورسانت بیشتری هم میدن که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی موفقیت نداره؟؟؟ الان که پک ها گرون تر شده پورسانت بیشتری هم میدن که

برای کسایی که دیگه الان بخوان وارد شن نه انچنان 

فوقش هنر کنی بتونی دوسه تا زیر مجموعه بگیری و چندتا چیزم بفروشی که به وقت و فشاری ک اونا بهت وارد میکنن نمیارزه

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 

خودم یه مدت تو لدورا بودم زیر مجموعه و فروشم داشتم ولی بعد یه مدت متوجه شدم اینکه اصلا نمیصرفه بکنا ...وقت و پول شارژمم هدر رفته و اونام هی فشار میارن خرید بزن خرید بزن 

دوتومن خرید بزن ...سه تو من بزن فلان کن بهمان کن 

خودم یه مدت تو لدورا بودم زیر مجموعه و فروشم داشتم ولی بعد یه مدت متوجه شدم اینکه اصلا نمیصرفه بکنا ...

طبق تحقیقات متوجه شدم نیوشا با بقیه فرق داره

حالا چقدر درسته یا نه نمیدونم