2777
2789

سلام دوستان یک ساله دارم اقدام می‌کنم قبل اقدام دوره‌ام ۲۸ روزه بود و مشکل نداشتم بعد از اقدام کلا به هم ریخت این بار هم جوری که حساب کردم روز موعد نشدم و تا امروز ۱۴ روز تاخیر داشتم فکر می کردم باردارم الائم هم داشتم مثله درد نوک سینه و سینه و کمر درد و گرفتگی اما امروز که می‌خواستم بیبی چک بخرم دیدم لکه دارم فکر کردم لانه گزینی هست اما به نظر خودم ماله پریودی باشه. چی کار کنم یه بار هم اون اوایل اقدلم سونوگرافی آزمایش انجام دادم همه چیم خوب بود.

فکرکنم مامان شدی😍

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح لکه بینی داشتم روی دستمال لک می‌انداخت به مرور کم تر شده الان خیلی خیلی کم رنگ روی دستمال افتاده... قبلا سابقه داشته عقب بندازم اما فوق فوقش ۳ تا ۷ روز تازه بینش لکه بینی داشتم بعد پریود می‌شدم... این بار اولین بار بود که ۱۴ روز عقب انداختم و لکه‌بینی‌ام شروع شد می‌ترسم مثله دفعه های قبل روز‌های بعدی پریود بشم

تو رو خدا جواب بدید... الان لکه بینی ندارم قطع شده اما فکر کنم از فردا دوباره شروع بشه یا پریود بشم... نمی‌دونم لانه‌گزینی بوده یا نع دعا می‌کنم که لانه گزینی بوده باشه می‌ترسم بیبی بزنم منفی باشه دلم بشکنه... الان دعای فرج آقا رو گوش کردم دلم شکست گریه کردم از خدا خواستم الان باردار باشم آقا حاجتم رو بهم بده لطفا شما ها هم برام دعا کنید.

ایشالا ک بارداری،منم۱۴روز گذشته از پریودیم،بی بی هم زدم منفی بود،رفتم سونو همه چیم خوب بود،فقط آندومترم۱۴بود دکتر گف مشکوکی ب باروری،دوروز دیگه ازمایش بده،یاالهییی💔💔💔اینبار دیگه منفی نشه و مامان بشم

تو رو خدا جواب بدید... الان لکه بینی ندارم قطع شده اما فکر کنم از فردا دوباره شروع بشه یا پریود بشم. ...

سلام منم مث شما 14 روز عقب انداختم هیچ علائمی هم ندارم دوروز پیش تست زدم منفی بود خیلی بده این شرایط توکلت بخداباشه  من موندم چه کنم 😂