2777
2789
عنوان

دعام موقع اذان مرگ خودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 50 پست

بچه ها پربازدید شد دعا کنبن برا خواهر دوستم سرطان خون داره حالش خیلی بده 

تو هر تاپیکی و هر جایی میتونین بگین براش دعا کنن فقط 

عفونت شکمشو گرفته تو آی سی یو بد حاله 

تورد خدا دعاش کنبن

یه بچه کوچک ۵ ساله داره 🥺🥺🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9985697/توروبه-همون-حضرت-فاطمه-قسم-بیاین-این-تاپیک-رو-پربازدید-کنین?postId=266284866

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفاش بدهههه😭😭😭😭😭😭

مرسی عزیزم

دعاش کن ایشاله خدا مشکل تورو هم حل کنه 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بمیرم براااااتتتتت😭😭😭چرا طلاق نمیگیرییی؟

خدانکنه 

چون بچم و‌بهم نمیده 

چون روانیه هرروز میاد خونه بابام دعواو آبروریزی

چون مامان بابام خیلی عذاب کشیدن تو‌زندگیشون الان خوشحالن بین خواهربرادرم‌من تنها زندگی خیلی خوب و‌باارامشی دارم نمیدونن این وضعم نمیخوام از منم عذاب بکشن

کاش بمیرم کاش

میدونی قشنگیش ب اینه ک‌الان اون قهره بامن اون اشتی نمیشه و اخم‌میکنه جواب حرفارو‌نمیده چرا نمیدونم دلم‌میسوزه من اصن نشسته بودم با یکی دیگ‌دعواش شد اومد بهونه گرفت و‌کمربند کشید هنوز‌موندم‌چرا واقعا بعد چرا قهره بازم‌نمیدونم

از‌خونه رفت بیرون دوتاصلوات فرستادم فوت کردم‌ک‌ برنگرده دیگ هی منتظرم‌زنگ‌بزنن بگن‌نصادف کرده ولی نمیزنن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
مامانم به هیچ صراطی مستقیم نیست.بقران بدنم از تو میلرزه.بیحالم.اصلا نمیتونم بخوابم استرس دارم.همش در ...

اها پس ازدواج کردی

فک کردم مجردی 

خب تو که ازدواج کردی نیا زیاد پیشش که اذیتت کنه .مگه خودت خونه نداری گلم؟

ی مدت محلش نده اصلا حرف نزن باهاش

از در میاد خونه اگ اخم‌بتشم‌یا جواب سلام‌ندم بدتر میکنه انقد داد میزنه میاد خی تپ و‌تپ میزنه نو گوشم‌‌ دیشب ک‌روانی شد زد بعد دیگ‌تموم‌شد حرف نمیزدیم‌نشسته بودم رو‌زمین بچه رو‌لباس میپوشیدم‌یدفعه با شدت زد در گوشم‌ب حدی ک‌قشنگ‌حس‌کردم‌پرده گوشم‌پاره شد نگاش کردم دندوناش فشار میداد بیشتر بزنه برم تو‌اتاق بدتر میاد دنبالم صدا میره خونه همسایه مجبورم بشینم‌ همونجا الان به گوشم دست زدم دیدم گوشوارم‌باز شده کج شده پشتش خون‌خشک‌شده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤