2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید 💗🌱

126 بازدید | 4 پست

امروز یه مراسمی دعوتیم ک هم کلاسیمم قراره بیاد دیروز بهم یه چالش تیک تاک فرستاد گف بلدی منم فک کردم همینجوری میگه گفتم آره 

بعد گفت باشه فردا باهم بریم ویدیو بگیریم 

منم چیزی‌نگفتم ولی خوب ازش خوشم نمیاد 

حتی ایدی اینستامم بهش ندادم 

امشب اگ گف بیا برین ویدو بگیریم چجوری بهش بگم ک ناراحت نشه ؟ نمیخوام ب هیچ وجه دلخوری پیش بیاد چون حتی اگ خودمم نخوام همش چشم تو چشم میشیم 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

ازش خوشت نمیاد 

اما نگرانی ناراحت نشه و استرس چشم تو چشمی رو داری .این نشون میده شما شدیدا دچار مهرطلبی هستی و اعتماد به نفس کافی نداری 

به طور کل این دومشکل رو حل کنی هرگز فکر نخواهی کرد که چی بگی طرف بدش بیاد 

رک بلد باش حرف بزنی 

این دوره زمونه افرادی که نمیتونن حرف بزنن باختن گلم

ازش خوشت نمیاد  اما نگرانی ناراحت نشه و استرس چشم تو چشمی رو داری .این نشون میده شما شدیدا دچا ...

مرسی بابت راهنماییتون واقعا ❤🙏

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو لباسم مناسب نیست نمیتونم انجام بدم هرچی اصرار کرد همینو بگو

👌مرسی