2777
2789
عنوان

چند بار عاشق شدید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 70 پست
چطور نداری

نمیدونم 

ولی...

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که اعتقاد ندارن یا میگن وجود نداره یا زود فراموش کردن با جایگزین کردن کسی دیگه ، شماها عاشق نبودین ، عشق اصلا اینطوری که میگین نیست... احساس هاییم که درگیرش بودین عشق نبوده  عشق خیلی خیلی فراتر از تمام چیزاییه که میگین ، وقتی اشعار شهریار رو با تمام وجودتون حس کردین ،درک کردین ، گرفتین چی میگه اونوقت شاید بشه گفت مفهموم عشق رو میدونید

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
3 نفر اومد نشد دوباره برگشتم به همون نمیشه بخدا من احساس می‌کردم دیگه هیچ وقت عاشق نمیشم با جون و دل ...

پس تو واقعا عاشق بودي

عاشق نشدم يني🙂پشمام

يني هيچ سگي ام عاشقم نشدههههه :)))))

پس تو واقعا عاشق بودي عاشق نشدم يني🙂پشمام يني هيچ سگي ام عاشقم نشدههههه :)))))

از اونا حالم بهم می‌خورد ولی وقتی دوباره برگشتم بهش امید بهم برگشته 

خوب عزیزم مام حضوری نیستیم اون اروميه من تهران ولی وقتی 14 ساعت میاد ک یه ساعت پیش هم باشیم همه رو می‌پیچونم میرم پیشش آخ نزار بگم خیلی خوبه در عین حال زجر آور یعنی کافیه یه ساعت دیر کنه دنیا رو سر آدم خراب میشع 

دعام کنین 🥺👑