2777
2789
عنوان

چند بار عاشق شدید🥲

673 بازدید | 70 پست

عشق واقعی هااا

خودم یبار و بنظر خودم اینک میگن کسی جای عشق اولو نمیگیره واقعا درسته

خیلیام طبق دلایل علمی میگن سه بار عاشق میشی ک ب سومیش میرسی ولی زیاد اعتقاد ندارم بهش

هیچ بار

اعتقادی ندارم ب عشق و این داستانا

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشدم

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

عاشق شدم و سر یه مشکل خیلیییی بزرگ جدا شدم ازش 1 سال و نیم با هم بودیم بعدش با یکی دوماه با یکی دیگه نزدیک دوماه با یکی دو هفته دیدم من دیگه عاشق نمیشم هیچ کس اون نمیشه 😂دوباره الان با هميم داره میشه دو سال 

دعام کنین 🥺👑

تا حالا عاشق واقعی نشدم یه حسی بوده که اومده و رفته و یه حسی هم الان هست ولی عشق نیس یه جور دوره جوونی دیگه از طرف خوشم میاد روش کراشم ولی عاشقش نیستم و دلم نمیخواد باهاش ازدواج کنم اینم یه جورشه! پس درنتیجه هنوز عاشق نشدم حس هام از روی بچگی و خامی

پا ها روی زمین ولی طرفدار پرواز!

هعی... من دوران نوجونیم یه عشق اتیشی داشتم که بهش نرسیدم. خیلیم راحت فراموشش کردم بعد ازدواجش ولی هنوزم نتونستم کسیو به اندازه ای که اونو میخواستم بخوام.. انگار اون حس و حالا فقط یکبار اتفاق میفته

كافيه نفر بعدي بياد تا بفهمي جاش پر ميشه😂

3 نفر اومد نشد دوباره برگشتم به همون نمیشه بخدا من احساس می‌کردم دیگه هیچ وقت عاشق نمیشم با جون و دلم می‌پرستمش

دعام کنین 🥺👑