2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موهارو کوتا کنی چجوری پر پشت میشن؟ 😂

برا منم سواله 🤕🤣

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
موهارو کوتا کنی چجوری پر پشت میشن؟ 😂

ک بتونه بهشون بیشتر رسیدگی کنه 

موهای بلند یکم سخته مراقبت ازشون و رسیدگی بهشون

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

عزیزم کوتاهی ینی با تیغ بزنی... ساقه رو کوتاه کردی چیکار ب ریشه داره 

روغن بادام تلخ اصل بگیر یبار امتحان کن اگه حساسیت نکرده هفته ای چند بار بزن ب کف سرت... شب بزن صبح بیدار شدی سریع برو حموم.. زیاد نمونه 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

عزیزم پرپشت شدن یا کم پشت بودن همه بستگی به ژن داره

هیچجوره نمیتونی این کار رو کنی

هرچیم استفاده کنی موقته قطع کنی باز همون میشه

پولتو خرج از چیزا نکن

ولی میتونی با رنگ کردن خطای دید ایجاد کنی 

برام دعا میکنی گره مشکلاتم باز بشه؟

ماینوکسیدیل تامیزنی خوبه قطع کنی برمیگرده. میگن اب پیاز بزنی یا روغن رزماری به کف سرت خوبه .

کوتاه هم کنی خوبه. میگن اکثرریزش مو برای هورمون مردونست

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم.