امیدوارم واستون مفید باشه..💘
بدن ما مثل گیاهی هست که نیاز به اب و نور و خاک مناسب داره تا سالم باشه ما هم وقتی غذای مناسب میخوریم اب کافی میخوریم به اندازه ورزش میکنیم به اندازه و سر تایم میخوابیم ، یه بدن سالم داریم...
نکاتی که باید توجه کنیم🌱اینکه بدن با رژیم غذایی نادرست با ورزش غیراصولی و خواب نامناسب و ... اسیب های جبران ناپذیری میبینه که ممکنه تا ده سال دیگه هم پنهان باشه و خودش رو نشون نده . 🐢🍇 مهمترین دارایی ما سلامتیمون هست و باید همیشه در تلاش باشیم که سلامتیمونو حفظ کنیم و قدر بدنمون رو بدونیم ... هر مشکلی که توی گوارش ما ایجاد بشه قطعا روی سلامتی دیگر ارگان های بدنمون تاثیر میذاره ... مشکلاتی مثل فشار خون مثل قند خون چربی خون تیروئید استرس اضطراب پیری زودرس الزایمر سرطان و... اگه بخوام همه رو نام ببرم ده تا تایپیک میشه ،ما میتونیم از همه ی اینا تا یه حدی که در توانمون هست جلوگیری کنیم ، با روش زندگی سالم....🌱👀
ببینید شما وقتی بدن سالمی داشته باشید وقتی بافت های بدنتون سمی نباشه وقتی ویتامینهای لازم برسه به فولیکول و ریشه ی موهاتون وقتی اب کافی بخورید و اب رسانی بشه پوستتون درواقع مشکلی وجود نداره که به پوست و موی شما اسیب بزنه
درجریان هستم که آلودکی هوا و آلایندهای هوا و نوع پوست و روتین پوستی تاثیر گذاره راجب همشون بحث میکنیم🪥🧴اما فعلا*
این درواقع انواع قارچ ها هستن که باعث ایجاد لک یا دیگر مشکلات پوستی میشن باعث شوره ی سر میشن و ...🛁🧼
شما میرید دکتر بهتون چی میده ؟ دارو ... دارویی که بعد یه مدت استفاده نکنید برمیگرده مشکلتون .. دارویی که طی مدت زمان باید هی مقدارش شدید تر بشه چون بدن دیگه به اون دز واکنش نمیده.۹ میدونید توی اکثر داروهای پوستی روغن پایه اصلی مواد هستش چرا؟ چون روغن قارچهایی که گفتم رو از بین میبره چون روغن اسیدی بودن محل رو کم میکنه و توی محیط غیر اسیدی بدن بخوبی زندگی میکنه،... اگه از پایه ریشه یابی کنید مشکلتونو و حلش کنید با یه روش زندگی سالم، بدن سالم و پوست و موی سالم هم خواهید داشت.🍎🫐 قرار نیست کار سختی بکنید قراره یک سری عادت های بد غذایی رو اصلاح کنید و با یه سری افکار اشتباهی که توی سر ما ایرانیا جا افتاده اشنا بشیم ..
چرا کره ای ها انقد پوست خوبی دارن؟ چرا ایرانی ها اکثرا مشکلات پوستی دارن؟ چرا همش مریض میشم یه جای بدنم مشکل داره ؟ کمرم خوب میشه سرم درد میگیره؟ چرا مشکلات معده بین ما ایرانیا انقد رایج هست؟
توی تایپیک بعدی میخوام تخصصی تر راجب سبک زندگی سالمی که توضیح دادم ، خدمتتون بگم🧚🏿♂️ نمیدونم شاید یه تایپیکم گذاشتم راجب هر مریضی بخوصوص ...
واقعا امیدوارم بدردتون بخوره💘💘💘 من رز هستم درواقع زمان ایجاد کاربریم دستم خود جنسیت مرد انتخاب شد برام😂اینجا طبق علم و دانش صحبت میکنیم و سعی میکنم جوری توضیح بدم که درک کنید صحبتامو و بدردتون بخوره
موفق باشین🐣🐋