2777
2789
عنوان

لطفا همه نظر بدیننننننننننن

228 بازدید | 14 پست

شما باشی یه خونه کلنگی ۱۲۰ متری ک دو طبقه ۸۰ متری داره یه زیرزمین کوچیک رو ترجیح میدی بازسازی کنی حالت ویلایی و دوبلکس یااپارتمان نوساز صدمتری

تعداد رای : 44
نظرسنجی
بازسازی کلنگی خفن طور
24
54%
اپارتمانی نوساز
20
45%

بازسازی میکنم چون دستم بازه که تغییرات ایجاد کنم و خونه رو اونطور که دلم میخواد بسازم هم اینکه متراژ خونه بزرگتره

وقتی هم بازسازی شه فرقی با نو نداره

درسته دردسرش زیادتره اما می ارزه

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو باید فقط بسازی یا خونه نو بخری که طرف درست و حسابی ساخته باشه به جز این فایده نداره این تجرب ...

همسرم میگه وقتی بازسازی شه یعنی نوئه چون اهنش ک مشکلی نداره تا وقتی تو دیواره حتی زنگم نمیزنه

همسرم میگه وقتی بازسازی شه یعنی نوئه چون اهنش ک مشکلی نداره تا وقتی تو دیواره حتی زنگم نمیزنه

آهنش که خوب خراب نمیشه هیچ وقت البته اگه آب بهش نفوذ نکرده باشه و مطمئن باشی

ولی بازم باطنش خراب میشه زیر سازیش و خیلی موارد که قابل دیدن نیست

بنظرم پول رو خرج جنس کهنه نکن فایده نداره آخرش حالا هر طور دوست داری

منم دوس ندارم ولی همسرم خیلی دوس داره نمیدونم چیکار کنم

به همسرت بگو با بناها و ساختمان سازها حتما مشورت کن بعد نیاد خرج کنه و پشیمون بشه بگه کاش نو ساخته بودم چون دیگه راه نداره ولی جنس نو خوبه چون همه جاش نو و کار میده😘

میترسم بافتش فرسوده باشه ولی همسرم میگه نه ایمنه

والا خونه های قدیمی محکمتر بودن

ما خونه قبلیمون واسه ۶۰ سال پیش بود

خیلی محکم بود ولی خونه جدیدمون مشخصه محکم نیست

انقدم نازکه قشنگ صدای همسایه ها واضح میاد

صدای راه رفتن و ....

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)