2777
2789
عنوان

طرز پوشش!!!؟

222 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه سوال داشتم من خواستگار میگه جلو خونواده من مهمونی به مهمونی که دو سه ماهی یباره باید شال سر کنی مثه خودشون باشی ولی تو جمع دوستا و مهمونی خودمونی لازم نیست فقط جلو خونوادم رعایت کن شما چجورید؟؟ شمام رعایت میکنید؟

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاثیری روی شما داره من خونه کسی برم که معتقد به حجاب باشه حفظ میکنم وگرنه حجاب ندارم

اینم همینو میگه میگه فقط احترام نگه دار پس مرحرفش منطقیه؟

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆
بنظرم منطقیه حرفش. و به دور از هر گونه تعصب و رفتارهای سخت‌گیرانه. گوش بده به حرفش، ضرر نداره

تو مراحل اشناییم اینارو میگه امیدوارم بعد رسمی شدن کامل حرفاش همینا نباشه

بمن میگن موهاتو باز کن ولی من خودم راحت نیستم شال میندازم 

😂برعکسیم من اصلا روم نمیشه تو جمع برم 😂اونم با حجاب

اسی من ازدواج نکردم ‌و نخواهم کرد ولی به هیچ عنوان اگه قرار بود ازدواج کنم خودم و پوشش م رو تغییر نمیدادن😇

من حجاب اینا رعایت نمیکنم اصلا از کودکی و‌نوجوانی و جوانی و کسی حق نداره برام دستورالعمل بذاره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 
اسی من ازدواج نکردم ‌و نخواهم کرد ولی به هیچ عنوان اگه قرار بود ازدواج کنم خودم و پوشش م رو تغییر نم ...

چرا نخواهی کرد؟ اره خب ولی بعضی وقتا فرهنگشون با ماها نمیخوره تو یسری مسئال که رعایت نشه خونوادش فردا هزار تا حرف به این میزنم

چرا نخواهی کرد؟ اره خب ولی بعضی وقتا فرهنگشون با ماها نمیخوره تو یسری مسئال که رعایت نشه خونوادش فرد ...

خوب با هم مرام خودتون ازدواج کنین ☺️

من نظر خودمو گفتم هر جور  صلاحه  واسه تون 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇