2777
2789
عنوان

ساعت خواب به بارداری ربط داره؟

267 بازدید | 15 پست

یه جا میخوندم اگه میخاید باردار شید سبک زندگیتونو عوض کنید من معمولا ۱ الی ۱و نیم میخابم نوشته بود باید ۱۲ بخابید درسته این موضوع؟

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

بعضیا میگن درسته من ک تاحالا موفق ب عملش نشدم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه دل خجسته ای داری من باردارم تا صبح خوابم نمیبره

مبارکت باشه عزیزم من در آرزوی بارداری هستم و در حال اقدام گفتم نکنه از این باشه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
بعضیا میگن درسته من ک تاحالا موفق ب عملش نشدم

دقیقا منم.شوهرم تازه ۹ -۱۰ میاد خونه امکان نداره زودتر از ۱ بریم تو تخت

نه والا من از نوجونیم مثل جغد بیدار بودم همیشه،ربطی نداره

❤ممنون از ج

کلا خواب نامنظم و همینطور شیفت های شبانه، تاثیر منفی روی تعادل هورمونی خانم ها داره. ولی اینطور نیست که مثلا باعث ناباروری بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کلا خواب نامنظم و همینطور شیفت های شبانه، تاثیر منفی روی تعادل هورمونی خانم ها داره. ولی اینطور نیست ...

🙏🙏🙏