2777
2789
والا من سال ۹۵ بود شیراز عمل کرد بیمارستان نمازی شد ۷۰۰ هزارتومن عملشم ۱۰ دقیقه شد  دختر دوستم ...

منم سال ۹۵ انژیو کردم

هزینه اتاق عمل همون ۱ تومن اینا میشد

ولی با هزینه های متفرقه شد ۳ میلیون 😑😑😑

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه بیا در مغازه حساب کن

اوووه اسی من دیدم ک میگما طرف بالباس فروشه اشنابود لباسارو انتخاب میکرد میخریدن براش بعدا میبرد پس میداد پولشو میگرفت لوازم ارایشو هزینه ی دکلره ی موهاش میکرد.اگ خواستی چیزی بخری مغازه ایی برو ک خودت انتخاب کنی ن اون .بعدم لباسو تو همون نغازه تنش من ک دیگ نتونه پس بده یچیزایی دیدم ک ب وچشمم بی اعتمادم

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
اوووه اسی من دیدم ک میگما طرف بالباس فروشه اشنابود لباسارو انتخاب میکرد میخریدن براش بعدا میبرد پس م ...

آره راست میگی

منم تازگی خیلی بی اعتماد شدم

چون خودم هم وضع توپی ندارم خیلی معمولی 

صرفه جویی هم میکنم کلی

آره راست میگی منم تازگی خیلی بی اعتماد شدم چون خودم هم وضع توپی ندارم خیلی معمولی  صرفه جویی ...

من خیلی کمک میکنم .ولی جدیدا باورم نمیشه ازبس دروغ گفتن اژبس دورو بازی دراوردن.

ی دست لباس میگیرم  دیگه بلاکش میکنم

بنظرم پولشو بده براش خوراکی بخر هرازگاهی پارک رفتی بده بخوره .بخدا ینفر میگفت ب نون شبم محتاجم قاشق و چنگال نداشت با ی دونه قاشق یبارمصرف شامو ناهارمیخورد .بعد اس ام اس بانکشو دیدم ۳۰تومن تو حسابش بود ۴۰تومنم رهن کرده بود .دلش نمیومد ی مرغ بخره بخوره