2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منه ۲۱ ساله ماه قبل انژیو کردم☹🥺دلدم اومد س سال گناه داله

عزیزم آنژیو قلب چجوریاست؟درد داره؟خطر داره؟مامانم میخوان انژیو بکنن🥺🥺🥺امشب از اون شبایی هست واسم که میخوام صبح نبینم 😔

والا من سال ۹۵ بود شیراز عمل کرد بیمارستان نمازی شد ۷۰۰ هزارتومن عملشم ۱۰ دقیقه شد  دختر دوستم ...

مرسی بابت توضیحاتت 🥰

میخواد ببره تهران بچه رو

از همسرش هم جدا شده کم و بیش 

گفت لباس گرم می‌خوام واسش بگیرم 

دو دست 

کلی هم ب خودش میرسه 

گفتم من ی دست میگیرم

بعد هی می‌گفت واسه من نگیریا😑

عزیزم آنژیو قلب چجوریاست؟درد داره؟خطر داره؟مامانم میخوان انژیو بکنن🥺🥺🥺امشب از اون شبایی هست واسم ...

قبلنا از رون بود الان از دست انجام میدن راحت تره

یکم ن زیاد

نبابا کلش ۴۵ دقیقس دوتا سوراخ ریز رو رگ دست ک باش سیمو رد میکنن

فقط تا دوهفته نباید دستو تکون بدن

انشاالله بسلامتی انجام بدن

چون اینجا کسی نمی‌شناسه اونو  میتونم بگم  تو پارک اومد دوست شد باهام  چون بچه هامو ...

نگاه کن دلتو بد نمیکنم من خودم خیلی به بیمارا کمک میکنم ولی هرکاری راهی داره

راه کمک مالی به بیماران هم از طریق مددکاری بیمارستانه همه اونهایی که کوچکترین مشکل مالی ای داشته باشن درخواست میدن مددکاری بیمارستان براشون طبق پرونده پزشکیشون پرونده مالی باز میکنه یه درصدی رو خود بیمارستان تخفیف میده بقیش هم پرونده باز میمونه تا با کمک مددکاری خیرینی مثل شما پیدا بشن و مبلغ هزینه بیمارستان رو تکمیل کنن

مرسی بابت توضیحاتت 🥰 میخواد ببره تهران بچه رو از همسرش هم جدا شده کم و بیش  گفت لباس گرم می ...

نزار ببخشید ادم احمق ببینه کنن هی بایت مریضی بچش از شما پول بگیره

هرچی به اندازش

پول اصلا نده بهش بگو برا عمل میزنم به شماره کارت بیمارستان...

😡فقط طلاق😡
قبلنا از رون بود الان از دست انجام میدن راحت تره یکم ن زیاد نبابا کلش ۴۵ دقیقس دوتا سوراخ ریز رو ر ...

ایشالا😔

اخه تازگیا داداشم فوت شده نمیدونم قلبش طاقت میاره یا نه😔فقط توکل بخدا😔

خیلی ممنونم عزیزم🌹

مرسی بابت توضیحاتت 🥰 میخواد ببره تهران بچه رو از همسرش هم جدا شده کم و بیش  گفت لباس گرم می ...

بیمه داره؟

گفت کدوم بیمارستان میبرتش؟

اگه تونستی اینارو ازش بپرس بم بگو اطلاعات کاملشو میگمت با هزینه

فقط نوع بیمش با بیمه تکمیلیش

دکتر معالج و بیمارستانو بپرس